Ny Barca-boss vil forlænge med Messi

- Klubben vil sætte sig ned og forhandle en ny kontrakt. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at sikre os, at han er den bedst betalte spiller, siger Josep Maria Bartomeu

I forvejen har Lionel Messi råd til at forkæle Fru Antonella, og nu kommer der måske nye nuller på lønchecken (Foto: AP)
I forvejen har Lionel Messi råd til at forkæle Fru Antonella, og nu kommer der måske nye nuller på lønchecken (Foto: AP)

I forvejen har en kontrakt, der løber til 2018 og menes at indeholde en frikøbsklausul på op mod to milliarder kroner. Alligevel påtænker den nye Barcelona præsident Josep Maria Bartomeu, at lægge en ny af slagsen foran klub-ikonet over dem alle, Lionel Messi.

I et interview med radiostationen RAC1, som Barcelona har lagt op på klubbens hjemmeside, siger han:

- Klubben vil sætte sig ned og forhandle en ny kontrakt. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at sikre os, at han er den bedst betalte spiller.

Barca tog førstepladsen tilbage

Messi er nemlig slet ikke til salg, forsikrer Bartomeu, efter en rygtevis interesse fra den stenrige franske klub, Paris St-Germain.

Den firedobbelte Ballon d'Or vinder, vil ellers være 31 år, når hans nuværende kontrakt udløber.

Tillykke med jubilæet, Messi: Så god har du været

Den lille argentiner er for nylig vendt tilbage til holdet efter sin skadespause, men har alligevel scoret 18 mål og leveret hele 36 assists i de tyve kampe, han har spillet i denne sæson.

Han når dog næppe de 60 mål i 50 kampe fra sidste sæson, men han har for længst gjort sig til alle tiders topscorer i storklubben, der overvejer at rejse en statue af ham i forbindelse med opførelsen af det nye Camp Nou.

Barcelona overvejer statue af Messi

Også klubbens forrige præsident, Sandro Rosell, forsikrede klubbens fans, at man aldrig ville sælge spilleren, der kom til Barcelona som 13-årig.

Barcelona-præsident: Vi sælger aldrig Messi