TV: Arsenal måtte nøjes med 2-2 på St. Mary's

Arsenal spillede 2-2 ude mod Southampton i et afvekslende og dramatisk opgør

Southamptons Adam Lallana kom på tavlen i 2-2-opgøret mod Arsenal (Foto: AP)
Southamptons Adam Lallana kom på tavlen i 2-2-opgøret mod Arsenal (Foto: AP)

Arsenal skulle forsøge at holde Chelsea og Manchester City på afstand i toppen af Premier League, da London-klubben her til aften var på en svær opgave ude mod Southampton. 

Arsene Wengers mandskab var da også presset i store dele af kampen, hvor hjemmeholdet specielt i første halvleg var klart det bedste hold. 

Det gav bonus efter 20 minutters spil, da stortalentet Luke Shaw smed et indlæg ind mod bageste stolpe, og her dukkede forsvarsstyrmanden Jose Fonte op og headede Southampton på 1-0. 

Endelig! Laudrup vandt i Premier League

Southampton fortsatte dominansen i første halvleg, men mere blev der ikke scoret i de første 45 minutter.

Efter pausen var det et forvandlet Arsenal-mandskab, der kom på banen, og London-holdet skulle kun bruge et par minutter til at bringe balance i regnskabet.  Bacary Sagna vandt en nærkamp i højre side, og efter en flad aflevering kunne Olivier Giroud snitte udligningen i mål. 

Arsenal fortsatte stormløbet mod Southampton-målet, og fem minutter senere kom the Gunners i front. Mesut Özil drev bolden frem i højre side, og på midten fandt han Santi Cazorla, der med et præcis spark kunne nette for fjerde gang i de sidste fire kamp. 

TV: Robin van Persie tilbage i triumf

Men hjemmeholdet nægtede at give op, og bare to minutter senere stod Adam Lallana helt fri i feltet, og så kunne han sikkert udligne til 2-2 på oplæg af Jay Rodriguez.

Kampen bølgede frem og tilbage i resten af kampen med store chancer i begge ender, og med ti minutter igen blev Arsenals Flamini sendt tidligt i bad efter direkte rødt kort.

Se Arsenal-spillerens grimme tackling i tv-klippet herunder:

TV: Grim tackling koster Flamini rødt

Southampton formåede ikke at udnytte overtallet, og dermed endte det med remis på St. Mary’s. Det betyder, at Arsenal kan blive indhentet af både Chelsea og Manchester United, når de to forfølgere møder henholdsvis West Ham og Tottenham i morgen aften.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk