Liverpools esser bankede Everton

Liverpool var i topform mod rivalerne fra Everton tirsdag aften på Anfield. Tre kasser af Suárez/Sturridge

D'herrer Suárez og Sturridge blev noteret for tre af Liverpools fire mål mod Everton tirsdag aften. (Foto: PA Photos)
D'herrer Suárez og Sturridge blev noteret for tre af Liverpools fire mål mod Everton tirsdag aften. (Foto: PA Photos)

'You'll neeeeeever walk alone', brølede tusinder og atter tusinder af Liverpool-fans omkring klokken 21.50 lokal engelsk tid på Anfield tirsdag aften.

Budskabet var til at forstå for Roberto Martínez nede på sidelinjen, men det er yderst sandsynligt, at det ikke er trængt ind for Evertons spanske manager, der duknakket forlod det historiske stadion med en ordentlig lussing på hele 4-0.

Han må have følt sig meget alene, mens han kunne konstatere, at hans udvalgte Everton-folk slet ikke ikke kunne byde rivalerne fra Liverpool trods, selvom der var direkte kamp om Champions League-pladserne i toppen af Premier League denne regnfulde aften i det vestlige England.

En skudstatistik mod slutningen af kampen viste 19-18 til hjemmeholdet, hvilket fortæller om en underholdende affære med to angrebslystne mandskaber. I store dele af opgøret var det dog storebror Liverpool FC, der satte tingene på plads.

Sturridge i målshow

To mål på to minutter - se Sturridges show

Forrest gik anfører Steven Gerrard, der ved forreste stolpe pandede bolden resolut i netmaskerne efter 21 minutter efter et hjørnespark.

Og så tog Daniel Sturridge ellers over. På to minutter gjorde han det til både 2-0 og 3-0. Først stormede han fra sin oppasser og udplacerede Tim Howard i Everton-målet, og kort efter snød han offsidefælden, da han på det helt rigtige tidspunkt stak af sted. Tim Howard kom hurtigt ud af sit mål, men Sturridge kom først og vippede bolden - med ryggen til mål - over målmand og ind i målet langt ude fra.

Lækkerier!

Gerrard bringer Liverpool på 1-0

Mon det er vigtigt for Gerrard at score i derbyet?

Luis Suárez ville naturligvis ikke stå tilbage for sin kollega i offensiven og øgede til 4-0 i begyndelsen af 2. halvleg. Han løb fra to modstandere og prikkede en dyb aflevering i nettet bag Howard.

Se Suarez' mål i tv-klippet herunder:

TV: Sublim Suarez straffer sløset Everton-forsvar

Og så havde Sturridge en gylden chance for hattrick, da Steven Gerrard overlod bolden til ham, da der blev begået straffespark mod Raheem Sterling. Men Sturridge høvlede knap så elegant kuglen over overliggeren.

Sejren bringer Liverpool tre point fra Chelsea på tredjepladsen - men for en kamp mere.

SE ALLE MÅL I TOPPEN AF ARTIKLEN