Søndagens transferrygter: Cardiff-konkurrent til Cornelius

Søndagens transferrygter byder blandt andet på en konkurrent til vores danske mand i Cardiff Andreas Cornelius

Kenwyne Jones fra Stoke kan blive Andreas Cornelius' nye konkurrent i Cardiff. (Foto: AP/Scott Heppell)
Kenwyne Jones fra Stoke kan blive Andreas Cornelius' nye konkurrent i Cardiff. (Foto: AP/Scott Heppell)

Tiden i Cardiff har ikke været en dans på kunstgræs for Andreas Cornelius. Skader, dårlig form på en plads på bænken har været danskerens velkendte hverdag i Wales. Og nu kan der være konkurrence på vej til ham, melder engelske medier.

Men det ser også ud til, at andre engelske klubber forstærker sig i den kommende tid, hvis man skal tro de mange rygter søndag.

Kenwyne Jones, Stoke

Interesserede klubber: Cardiff (kilde: BBC Sport)

Situation: Spilleren fra Trinidad og Tobago spiller ikke meget i Stoke, og han scorer heller ikke meget. Men i Cardiff har manager Ole Gunnar Solskjær en forhåbning om, at han kan blive targetspilleren, der laver de mål, som vores danske landsholdsspiller Andreas Cornelius ikke formår. Samtidig skulle Cardiffs Peter Odemwingie indgå i en byttehandel med Jones, så Odemwingie ryger til Stoke i stedet.

Det taler for: Cornelius fik lørdag 45 minutter mod Bolton i FA Cup'en, hvor Cardiff vandt 1-0. Men danskeren scorede ikke, og har endnu ikke scoret i en officiel kamp. Derfor kan det give plads til en ny boksspiller som Jones, der har erfaring med Premier League og ikke vil klage over en eventuel bænkplads. Deruodver mener engelske Sky, at Jones er på vej til lægetjek i Cardiff.

Det taler imod: Cornelius har endnu ikke haft tid til at vise sit værd. Det kan betyde, at Solskjær vil give ham flere chancer og droppe en Jones-handel.
Marek Hamsik, Napoli

Interesserede klubber: Manchester United (kilde: Tuttosport)

Situation: Hamsik har været playmakeren og Napolis kreative kraft de senete fem til seks år, og mange klubber har været rygtet ude efter slovakken med det store overblik. Manchester United skulle nu ikke bare nøjes med Mata til midtbanen. Derfor er de ifølge Tuttosport klar til at bytte Vidic for Hamsik.

Det taler for: United mangler folk, der kan skabe kampen og åbne modstandernes forsvar op. Derudover er Vidic ikke, hvad han har været og det kan betyde, at han ryger til Napoli som kompensation.

Det taler imod: Moyes har allerede hentet Mata, så spørgsmålet er, om der er brug for flere folk til den offensive midtbanen. Samtidig er Vidic stadig anfører i klubben og en vigtig støtte for de unge spillere.
Edinson Cavani, Paris Saint-Germain

Interesserede klubber: Chelsea (kilde: le10sport)

Situation:
Cavani har scoret intet mindre end 13 League 1-kasser i 20 kampe for Pariserne, hvor han er angrebsmakker med Zlatan Ibrahimovic. Cavanis statistik har flere gange fået Chelsea til at kigge uruguayerens vej. Mourinho er igen ude efter Cavani og skulle ifølge Mirror være klar til at bytte ham for Romelu Lukaku, der lige nu er på udlån til Everton.

Det taler for: Chelsea har brug for en ægte målscorer, da Eto'o, Torres eller Demba Ba ikke scorer nok. Og Chelsea har formentlig midlerne til at hente Cavani.

Det taler imod: Paris er ikke tvunget til at sælge deres angriber, og har om muligt endnu flere penge end Chelsea, hvis det er den slags muskler, der skal spilles med.
Kurt Zouma, Saint-Étienne

Interesserede klubber: Chelsea og Manchester United (kilde: Daily Mirror)

Situation: Zouma har været jagtet mere end et dådyr i jagtsæsonen. Den stærke forsvarsspiller er formentlig snart tabt for Saint-Étienne, hvis først Chelsea eller United folder deres transferpung ud. Og med flere stærke præstationer de senere år i den franske liga, ser det ud som om, han tager skridtet videre snart.

Det taler for: United ser ud til at mangle styrke i bageste række, i og med at klubben har lukket 27 mål ind i 22 Premier League-kampe denne sæson, mens Chelsea formentlig vil have en afløser for aldrende JohnTerry.

Det taler imod: Zouma er stadig meget ung og uprøvet i europæisk sammenhæng, hvor United og Chelsea har mange vigtige kampe at udkæmpe. Derfor kan det være, de venter med Zouma, til han har mere erfaring.
Lewis Holtby, Tottenham

Interesserede klubber: PSV Eindhoven (kilde: Daily Mirror)

Situation: 23-årige Holtby er tysk landsholdsspiller, men i takt med at Christian Eriksen gør det bedre og bedre i Tottenham er Holtby røget ud på bænken. Det synes, både hans gamle klub Schalke 04 og PSV Eindhoven i Holland er synd. Begge er meget interesserede i Holtby, men Schalke har ikke råd til at købe Holtby tilbage, mener flere medier.

Det taler for: Holtby er ikke længere førstevalget til den offensive midtbane i Tottenham, hvor Eriksen dominerer for tiden. Og Tottenham har andre alternativer til danskeren, og det kan give plads til et Holtby-skifte.

Det taler imod: Hvis Schalke ikke har råd til Holtby, er der ikke meget, der tyder på, at PSv Eindhoven har. Desuden vil en skifte til den hollandske liga være et stort skridt ned for engelsk-tyskeren.
Saul Niguez, Atletico Madrid

Interesserede klubber: Liverpool (kilde: Metro News)

Situation: 19-årige Niguez er netop nu lejet ud til Rayo Vallecano i den bedste spanske række, hvor han imponerer med god teknik på midtbanen. Niguez' evner er tilsyneladende efterspurgte af Liverpool-manager Brendan Rodgers, der er klar med et bud på den vævre spilfordeler.

Det taler for: Brendan Rodgers skulle allerede have holdt møder med spillerens far, og Atletico Madrid er ifølge Metro villig til at sælge Niguez for knap 100 millioner kroner. Et prisskilt, der næppe skræmmer Liverpool væk.

Det taler imod: 100 millioner er måske ikke umiddelbart mange penge for Liverpool. Men prisen er høj set i forhold til, at Niguez ikke har leveret på højeste niveau og aktuelt spiller for en klub, der ligger til nedrykning i Spanien.0 kommentarer
Vis kommentarer