Cabaye bliver præsenteret i PSG 18.30

Yoann Cabaye er blevet fotograferet udenfor et hospital i Paris, hvor han har gennemgået sit lægetjek forud for skiftet Paris SG, der ventes offentliggjort på et pressemøde 18.30

Yoann Cabaye (Foto: AP)
Yoann Cabaye (Foto: AP)

Newcastles midtbanespiller Yoann Cabaye er snart ikke længere Newcastle-spiller. Paris SG indrømmede tidligere på ugen, at de er i forhandlinger med Cabaye, og i dag blev han så fotograferet ude foran et hospital i Paris (se billede ovenfor), hvor han er på vej ind til det obligatoriske lægetjek forud for afslutningen af handlen, der koster PSG 180 millioner kroner.

Paris SG har indkaldt til pressemøde på Parc des Princes i aften klokken 18.30, hvor de formentlig vil præsentere tilgangen af Yoann Cabaye, der i følge engelske og franske medier ikke havde problemer med at bestå lægetjekket.

Den 28-årige franskmand kom til Newcastle fra Lille i sommeren 2011, men tager nu retur til hjemlandet, hvor han kommer til at spille sammen med stjerner som Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva og Edinson Cavani.

Newcastle betalte dengang lige under 40 millioner kroner for Cabaye, der siden er blevet en stjerne i Premier League, hvor både Manchester United og Chelsea angiveligt også har været ude efter ham.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk