Liverpools derbyhelt undskylder mopset reaktion

Tomålsskytten Daniel Sturridge skændtes med manager Brendan Rodgers efter sin udskiftning mod Everton

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Med to mål og en udnævnelse som kampens bedste spiller havde Liverpools Daniel Sturridge en stor aften, da han sammen med holdkammeraterne tirsdag vandt med 4-0 over Everton i Premier League.

Men trods den personlige succes og den overbevisende sejr i prestigeopgøret gik angriberen surmulende fra banen og sendte eder og forbandelser efter manager Brendan Rodgers, da han blev udskiftet mod slutningen af kampen.

Efter kampen beklagede han dog sin utidige reaktion, som han forklarede med ærgrelse over, at han kort forinden havde brændt et straffespark.

Glad Rodgers: En fantastisk præstation

- Jeg undskylder for min reaktion. Jeg var skuffet over det missede straffespark og føler, at jeg svigtede mig selv og tilhængerne. Et hattrick ville have været prikken over i'et, og det er ærgerligt, siger Daniel Sturridge ifølge The Guardian.

- Det havde ikke noget at gøre med manageren, og jeg undskylder, hvis det har stødt nogen. Det skal ikke handle om mig, men om holdet og en fantastisk sejr, lyder det fra angriberen.

Medvirkende til, at den målfarlige mand gik mellemfornøjet fra banen, var også, at han umiddelbart forinden havde forsømt at spille makkeren Luis Suarez fri for i stedet at søge sin egen chance.

TV: Suarez stiktosset på Sturridge

Det kostede et gevaldigt møgfald fra uruguayaneren, men manager Brendan Rodgers slår fast, at hverken straffesparket eller den lidt egoistiske afslutning var baggrunden for udskiftningen.

- Jeg ville begrænse risikoen i den anden ende, og derfor tog jeg ham ud. Jeg mener, at udskiftningen gav en bedre balance bagude, forklarer Rodgers over for avisen.

- Jeg tror bare, at han (Sturridge, red.) var lidt skuffet over straffesparket, og han har sagt undskyld til holdet. Hvis manageren tager dig ud, er det ikke nødvendigvis, fordi du har spillet dårligt.

- Nogle gange er det en taktisk beslutning, og det må man respektere, siger Liverpool-manageren.

TV: Jubelrus efter Gerrard-scoring

Med sejren fik Liverpool på fjerdepladsen reduceret afstanden til førerholdet Arsenal til seks point.