Annonce:
Annonce:

Lyseblå legestue: Eriksen og Tottenham ydmyget

Christian Eriksen og Tottenham kunne intet stille op mod Manchester City, der vandt 5-1 på White Hart Lane

Manchester City var flyvende mod Tottenham og besejrede Eriksen og Co. med 5-1. (Foto: AP)
Manchester City var flyvende mod Tottenham og besejrede Eriksen og Co. med 5-1. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Mens krisen kradser i Manchester United, buldrer bysbørnene fra City derudaf i et gear uden for kategori. Onsdag aften gik det ud over Tottenham, der for anden gang i sæsonen blev udraderet af vicemestrene i den engelske Premier League.

Slutcifrene lød 1-5 i Manchester Citys favør, da Christian Eriksen og holdkammeraterne gik fra banen, og det var fuldt fortjent, eftersom hjemmeholdet fra start til slut var ramt af en lyseblå lavine af angreb.

Agent: Eriksen-konkurrent lejes nok ud

Ikke overraskende var Manchester City anført af angriberen Sergio Agüero, der i denne sæson let kunne have gjort kampen om Premier Leagues topscorertitel til et sydamerikansk parløb med Luis Suarez, hvis ikke argentineren havde været plaget af skader.

TV: Agüero scorer og udgår med skadeHer bringer Agüero City i front

Annonce:

Onsdag aften måtte han igen forlade banen før tid, da han midtvejs i første halvleg humpede ud med skavanker. Inden da havde han dog nået at bringe udeholdet i front på en fornem afslutning, hvor bolden strøg ind langs jorden i det fjerne venstre målhjørne.

Kun en mesterlig parade af Hugo Lloris forhindrede Manchester City i at være foran med to mål ved pausen, og hjemmeholdet skulle være glade for, at det ikke stod værre til efter de første 45 minutter.

TV: Wow - sikke en redning fra LlorisSe Lloris' fænomenale redning her

Offensivt havde London-klubben meget lidt at byde ind med, og Christian Eriksen var en af Tottenhams mange kreative kræfter, der havde svært ved at finde rum at boltre sig på mod en flok bevægelige og aggressive gæster.

TV: Se Tottenham-spiller vælte rundt i kongebrandert

Helt galt gik det efter pausen, hvor Manchester City fortsatte med at fremstå som en ustoppelig maskine. Kun hjemmeholdets Danny Rose evnede at sætte en kæp i hjulet på modstanderens offensiv, men da han nedlagde Edin Dzeko var det ved hjælp af forbudte midler, og den tvivlsomme belønning var et straffespark til gæsterne og et rødt kort til Rose.

Annonce:

Den chance omsatte dødboldspecialisten Yaya Touré sikkert, og da klubkollegaen Edin Dzeko få minutter senere gjorde det til 0-3, frygtede Tottenham givetvis, at en ny øretæve, alla nederlaget på 0-6 til selvsamme modstander tidligere på sæsonen, kunne blive en realitet.

Fæl lodtrækning for Laudrup

Og det blev desværre tilfældet for Tim Sherwoods mandskab. Takket være en scoring fra Stevan Jovetic, der tidligere i kampen havde erstattet Agüero, samt en fuldtræffer fra anfører Vincent Kompany blev ydmygelsen total.

Kort inden sidstnævnte kom på tavlen, havde Christian Eriksen dog pyntet en smule på resultatet, da han med et fornemt indlæg satte Etienne Capoue op til scoring. I det samlede regnskab var aktionen dog kun med til at begrænse nederlaget.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Bagholdet

Annonce:
Annonce: