TV: 'Sæsonens sygeste tackling' tæt på Chelsea-skifte

Chelsea skulle angiveligt være enige med St. Etienne om en pris på stortalentet Kurt Zouma

Chelsea kan være tæt på at købe endnu en spiller i vinterens transfervindue. Det drejer sig om det franske stortalent Kurt Zouma, som ifølge forlydener i fransk og engelsk presse skulle nærme sig et skifte til Stamford Bridge. 

London-klubben er angiveligt blevet enige med 19-årige Zoumas klub, St. Etienne, om en pris på lidt over 110 millioner kroner for den stærke midtstopper, der har for vane at sælge sig dyrt i nærkampene.

Senest kom det til udtryk i november, hvor Zouma måtte forlade banen før tid som følge af et rødt kort efter en modbydelig tackling på Souchaux' Thomas Guerbert.

Se også: Medie: Chelsea enige med Diego Costa

Aggressivitet er imidlertid en positiv egenskab i engelsk fdobold, og forsvarstalentet har været fulgt er flere af Premier Leagues største klubber det seneste år. Nu har et telefonopkald fra Chelsea-manager Jose Mourinho så angiveligt overbevist forsvarsspilleren om, at fremtiden skal ligge på Stamford Bridge.

Men selvom Zouma skriver under på en aftale med Chelsea i dette transfervindue, forventes det, at han for resten af sæsonen vil blive lejet tilbage til St. Etienne.

Se også: Flabet Eto'o-trick kunne ikke redde Chelsea

Allerede som 17-årig debuterede Zouma for sin nuværende klub, og han har siden etableret sig som holdets krumtap i forsvaret. Det meste af efteråret har han dog siddet på tribunen og afsonet karantæne for sidste års vanvidstackling.

Se franskmandens uhyggelige tackling fra tidligere på sæsonen i klippet øverst i artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer