Annonce:
Annonce:

Moyes slår fast: Vi køber ikke nogen

Manchester United henter ikke nogen spillere på transfervinduets sidste dag. Det slog David Moyes fast på sit pressemøde.

Der er stadig gang i svingdøren i Manchester United, men klubben vil ikke erhverve sig flere profiler, siger manager David Moyes (Foto: AP)
Der er stadig gang i svingdøren i Manchester United, men klubben vil ikke erhverve sig flere profiler, siger manager David Moyes (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

I morgen skal Manchester United spille mod Stoke, og derfor afholdte David Moyes i dag pressemøde. Det kom dog i lige så høj grad til at handle om dagen i dag, som er sidste chance, hvis han vil forstærke sit hold yderligere.

Det vil han dog ikke, slog han fast. Han og klubben har ikke nogen planer om at købe spillere i dag, og der bliver allerhøjest lejet nogle af de unge ud.

- I kan godt passe jeres tv-kameraer ved portene ned. Jeg tror ikke, der bliver brug for dem. Vi er færdige med vores handler. Vi har et par unge spillere, som vil komme ud på lån, før vinduet lukker. Vi håber, de kan få erfaring og blive bedre af det, siger den skotske manager. 

I dag blev også dagen, hvor udlejningen af marginaliserede Wilfried Zaha blev endeligt bekræftet. Også han bliver sendt på fremmed græs for at få noget spilletid, som han tydeligvis ikke fik meget af i United.

- Der var et par interesserede klubber, men vi følte, at Cardiff var det rette valg for ham. Knægten har brug for at fortsætte sin udvikling. Hvis han kan få kampe hos Cardiff, kan vi se, præcis hvor han er, lyder det fra Moyes.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: