Arsenal hentede skadet spiller

Arsenal vidste tilsyneladende på forhånd, at Kim Källström havde rygproblemer, da klubben skrev kontrakt med ham

Foto: arsenal.com
Foto: arsenal.com

Arsenal har tilsyneladende taget en kalkuleret risiko, da den engelske storklub fredag hentede den svenske veteran Kim Källström til klubben - blot for at konstatere, at den 31-årige midtbanespiller er rygskadet og ude af spillet i mere end en måned.

Ifølge BBC vidste Arsenal nemlig godt, at Källström døjede med rygproblemer, der blev opdaget i fredagens lægetjek, men Londonklubben valgte alligevel at skrive kontrakt med svenskeren.

Se også: Mareridts-start for ny Arsenal-spiller

Han kom til Arsenal på en lejeaftale fra Spartak Moskva og skulle være gardering på midtbanen, hvor englænderne har Aaron Ramsey og Jack Wilshere ude med skader, mens Mathieu Flamini er i karantæne de næste tre kampe.

Källström pådrog sig ifølge BBC rygproblemerne i tirsdags ved lidt strandfodbold med Spartak under det russiske holds træningslejr i Abu Dhabi.

Se også: Arsenal henter svensk midtbanespiller

Det fortalte han Arsenal, og en CT-scanning viste også, at der var et problem med hans ryg, men Arsenal kørte alligevel aftalen i hus.

Tidligere i dag skrev den svenske avis Aftonbladet, at han kunne være ude i to til tre måneder, men ifølge BBC bliver pausen noget kortere.

Han vil dog alligevel gå glip af de næste seks kampe, heriblandt Premier League-kampene mod Liverpool og Manchester United, samt det første Champions League-opgør mod Bayern München.

0 kommentarer
Vis kommentarer