Mourinho vil angribe Manchester City i topbrag

Chelseas intention er at angribe Manchester City mandag aften, men måske bliver det umuligt, erkender Mourinho

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Onsdag langede Chelseas manager, José Mourinho, ud efter West Hams spillestil, fordi holdet kom til Stamford Bridge med et yderst defensivt udgangspunkt og forsvarede sig til et overraskende 0-0-resultat.

Mandag aften er portugiseren selv i en position, hvor hans hold skal på besøg hos et offensivt skræmmende hold i skikkelse af Manchester City, der har vundet alle sæsonens 11 hjemmekampe med en samlet score på 42-8.

Men det får ikke José Mourinho til at 'parkere bussen' foran eget mål, som han tidligere har gjort i sin managerkarriere for at stoppe FC Barcelona i Champions League.

Wayne Rooney (i midten) og Kevin Nolan (til højre) er to af engelsk fodbolds hårde hunde. En fodboldforsker forklarer, hvorfor engelsk fodbold har ry for at være barsk og til tider svinsk. (Foto: AP/Matt Dunham) Sport og Spil Den brutale historie: Derfor er engelsk fodbold så barsk

- Intentionen, som vi kommer til kampen med, er at spille vores eget spil, spille en god kamp og huske på, at de også skal stoppe os. Vi vil fokusere mere på os selv end dem.

- Jeg vil angribe dem, det kan jeg sige jer. Men måske vil man efter 10 eller 20 minutter se, at José ikke angriber.

- Gør jeg ikke det, er det fordi, jeg ikke kan. Jeg ved ikke, om andre hold nægter at angribe, eller om de bare ikke kan, siger José Mourinho til Chelseas hjemmeside.

Se også: Mourinho: Presset er på City, men vi tager sejren

Han roser Manchester City, men stikker samtidig til mandagens modstander for ikke at have vundet mere.

- De har vundet en titel og et par pokalturneringer. Objektivt set har de været dårlige i Europa i de seneste sæsoner. Men holdet er fantastisk, og normalt ville de vinde flere titler.

Inden topbraget har Manchester City og Chelsea henholdsvis 53 og 50 point, og kampen kan derfor nemt bære prædikatet sekspointskamp. Øverst i Premier League ligger Arsenal lige nu med 55 point for en kamp mere end konkurrenterne i toppen.

0 kommentarer
Vis kommentarer