Laudrup kender ikke sit nyindkøb

Michael Laudrup ved meget lidt om Marvin Emnes

Michael Laudrup har mistet indkøbsmagten i Swansea (Foto: AP)
Michael Laudrup har mistet indkøbsmagten i Swansea (Foto: AP)

Marvin hvem?

Nogenlunde sådan Michael Laudrup have spurgt sig selv, da Swansea hentede den hollandske angriber Marvin Emnes i Middlesbrough på en lejeaftale for resten af sæsonen.

For hollænderen var bestemt ikke en dansk 'opfindelse' i transfervinduet. Det var i stedet klubboss Huw Jenkins' projekt, som ved offentliggørelsen af aftalen fortalte, at Emnes var en spiller, som Swansea kender godt.

Se også: Laudrup henter endnu en angriber

Men manageren i den walisiske klub er vist ikke helt enig med chefen. Michael Laudrup ved meget lidt om klubbens nytilkomne, erkender han overfor den lokale presse

- Han er en spiller, de har talt meget om i klubben. Han har været her før. Men jeg er nødt til at se ham an. Jeg kender ham ikke særlig godt, lyder det fra Laudrup, der også virker mere optaget af at få sine stamspillere som Michu og Jose Canas klar end at bruge den hollandske leje-spiller.

- Vi må se, hvordan det går (med Emnes), men først og fremmest må vi sørge for at få alle tilbage. Forhåbentlig Canas og måske kommer også Michu tilbage. Det vil give os et boost, siger Laudrup.

Laudrups manglende kendskab til klubbens nyindkøb fortæller nok en gang en historie om en manager, der har mistet magten i klubben. Normalt har manageren det sidste ord, når det kommer til køb og salg af spillere, men som Ekstra Bladet allerede har beskrevet det, så er danskerens beføjelser indskrænkede i Swansea, ikke mindst efter sommerens Laudrup-indkøb ikke har slået til.

Historierne om en fyring af en presset dansk manager er også begyndt at rumle, mens klubben står i en slem pointkrise, der har sendt waliserne faretruende tæt på nedrykningsstregen i Premier League.

Midt i stormvejret er Laudrup taget på ferie med familien i Paris.

Se også: Vil have Laudrup fyret

1 af 2 Emnes spiller nu for Laudrup. Men danskeren kender ikke sin angriber (Polfoto)
2 af 2 Michael Laudrup har mistet indkøbsmagten i Swansea (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer