Matchfakta: Man. City-Chelsea

Der bliver ikke udvekslet mange flinke blikke, når Manchester City tager imod Chelsea i mandagens topbrag i Premier League

Forvent intens action, når Chelsea gæster Etihad Stadium og Manchester City. (Foto: AP)
Forvent intens action, når Chelsea gæster Etihad Stadium og Manchester City. (Foto: AP)

Nogle brugere kan opleve en teknisk fejl med et blokeret billede øverst i artiklen. Ekstra Bladet arbejder på at udbedre den

Der bliver krig på alle fronter, når Manchester City tørner ud mod Chelsea på et fuldstændig udsolgt Etihad Stadium.

De to managere kan bestemt ikke lide hinanden, og der er heller ikke helt harmoni på de to fan-afsnit, når de to rigmands-klubber jagter førstepladsen.

Se også: Mourinho vil have UEFA til at stoppe City

I aften er det kun Manchester City, der kan nå den med en sejr, mens tre point til José Mourinhos tropper sender dem à point med de blå fra Manchester - to point efter Arsenal.

Så der er meget på spil i en kamp, hvor flittigt scorende Manchester City løber med favoritværduigheden. Dels på grund af hjemmebanefordelen, men også på grund af den fornemme statistik, klubben har i denne sæson mod andre Top 8-klubber. Her har klubben taget imponerende 24 point som klart det mest suveræne hold i den statistik.

Se også: Mourinho vil angribe Manchester City i topbrag

Men et er statistik, noget andet er realiteterne, der hurtigt kan ændre sig. Der er under alle omstændigheder lagt op til en god fodboldkamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer