Manchester United-stjerne grov-mobbet på Twitter

Michael Carrick fik pludselig hænderne fulde, da han skulle svare på fanspørgsmål på Manchester Uniteds Twitter-konto

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Nogle ting er bare bedst med filter. Cirka sådan må Manchester Uniteds midtbanespiller Michael Carrick have tænkt, da han så hvordan en fansession på Twitter eksploderede i ansigtet på ham.

Manchester United havde gennem deres officielle Twitter-konto inviteret fans til at stille spørgsmål til Carrick på det sociale medie, og det tog en helt uventet drejning for det hastigt falmende, engelske storhold.

Anderson: Mange vil væk fra United

Bruger på bruger beynttede chancen for at drille Michael Carrick og Manchester United - specielt gik det udover Carrick selv og hans ry for aldrig at spille bolden fremad, men også Tom Cleverley blev der skudt hårdt efter.

Spørgsmål som 'På en skala fra Tom Cleverley til 10, hvor dårlig er Ashley Young?' og 'Hvis du skulle skifte en spiller ud holdet, hvordan ville du så sige det til Tom Cleverley?' var blandt perlerne, men der var mange flere.

Solskjær: Han er Uniteds nye Ronaldo

Læn dig tilbage og læs de bedste tweets til Michael Carrick. Et godt grin er garanteret. Vil du læse flere spørgsmål til Carrick, så søg på Twitter på #AskCarrick.<script type="text/javascript" src="//storify.com/KasJuu/manchester-united-stjerne-mobbet-p-twitter.js" /><noscript>[ <a href="//storify.com/KasJuu/manchester-united-stjerne-mobbet-p-twitter" target="_blank">View the story "Manchester United-stjerne mobbet på Twitter" on Storify</a>]</noscript></div><br /><br />