City-stjerne kæmper for at nå Barcelona-møde

Brasilianske Fernandinho kan måske blive klar til Manchester Citys første Champions League-møde med Barcelona

Fernandinho i aktion mod Arsenal tidligere på sæsonen. (Foto: AP)
Fernandinho i aktion mod Arsenal tidligere på sæsonen. (Foto: AP)

Den brasilianske midtbanespiller Fernandinho har haft en fremragende første sæson hos Manchester City, og var man i tvivl om hans betydning for holdet, kunne man blot bruge mandagens topkamp mod Chelsea som bevismateriale.

Her var Fernandinho ukampdygtig og hårdt savnet som Manchester Citys centrale bindeled i nederlaget på 0-1 til konkurrenten.

Se også: Tabende City-manager: Skader gav Chelsea en fordel

I første omgang er Fernandinho blevet meldt ude i en måned, men nu kan han gøre sig forhåbninger om at halvere sin skadesperiode. Det bringer ham pludselig i spil til den imødesete 1/8-finale i Champions League mod FC Barcelona.<br /><br /><p>- God eftermiddag. Jeg vil fortælle om min skade og komme rygterne til livs. Jeg vil være klar til at spille om 15 dage eller mindre, skriver Fernandinho på Twitter torsdag.</p><a id="_1a770aa4-a2c0-441b-b4f6-c9bc7f41bc80" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/engelsk_fodbold/PremierLeague/article4643318.ece">Efter Agüero-skade: Ikke en fejl at spille med ham</a><br /><br /><p>Dermed kommer han til at sidde udenfor, når Manchester City møder Norwich og Sunderland i Premier League samt i næste weekends FA Cup-møde mod Chelsea.</p><p>Men han kan mod forventning gøre sig forhåbninger om at blive klar til den første kamp mod Barcelona den 18. februar. Det er om 12 dage.</p><a id="_dbd01b6b-02ad-439b-91b9-499e711437ed" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/engelsk_fodbold/PremierLeague/article4646421.ece">TV: Mourinho spillede Hazard på Etihad - og vandt</a><br /><br /><p>Skulle han misse den, burde han med sikkerhed være klar til returkampen på udebane, der spilles 12. marts.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer