Fyret Laudrup: Måtte ikke sige farvel til spillerne

Michael Laudrup siger i sin første udtalelse siden fyringen i Swansea, at han ikke har fået en forklaring, og at han ikke har fået lov at sige farvel til spillerne

Michael Laudrup holder takketale, efter at han som manager var med til at vinde Capital One Cup'en med Swansea - nu er han fyret (Foto: AP)
Michael Laudrup holder takketale, efter at han som manager var med til at vinde Capital One Cup'en med Swansea - nu er han fyret (Foto: AP)

Michael Laudrup stiller sig ikke overraskende uforstående over for, at det blev nødvendigt at skride til fyring.

- Jeg er dybt skuffet over at være blevet afskediget som manager af Swansea City. Det skyldes i særdeleshed den måde, det skete på, og de skridt klubben siden har taget, efter de informerede mig om beslutningen i et meget kort brev. Det angav ikke nogen årsager til, hvorfor det var nødvendigt så hurtigt at skride til en så drastisk handling, skriver Michael Laudrup i en pressemeddelse, frigivet gennem den engelske managerforening, League Manager's Association.

Se også: Laudrup efter bruddet: 80-90 procent er løgnSe også: Swansea-formand: Usmagelig Laudrup-kritik

- Jeg søger naturligvis juridisk rådgivning nu, og LMA har allerede skrevet til klubben for at få en fyldestgørende forklaring på, hvorfor jeg blev fyret i så kortfattet form. Indtil vi har det svar, er jeg ikke i stand til at sige yderligere omkring min afsked, skriver Michael Laudrup.

Ydermere takker Michael Laudrup klubbens fans, ligesom han fortæller, at han har nydt tiden og konstaterer, at den største bedrift selvfølgelig var sejren i Capital One Cup'en sidste år. Swanseas første trofæ.

Se også: TV: Her var skæbnen ond mod Laudrup

Til gengæld har danskeren ikke fået lov at takke sine spillere for tiden sammen med dem. Klubben har forbudt ham at komme på træningsanlægget.

- Klubben har infomeret mig om, at jeg ikke kan besøge træningsanlægget og sige farvel til mine spillere. Derfor gør jeg det gennem denne pressemeddelelse. Spillerne har været fantastiske og deres bidrag under den meget professionelle ledelse af mit træner-team har været fundamental for klubbens seneste succes. Tre personer fra mit team er også blev fyret, skriver Laudrup.

Se også: Laudrup får kæmpe pengepose for fyring

0 kommentarer
Vis kommentarer