Okore: Har følt mig klar i to måneder

Jores Okore er foran tidsplanen for sin knæskade, men det kræver sin mand at holde igen, når man har følt sig klar længe

Jores Okore (Foto: AP)
Jores Okore (Foto: AP)

Jores Okore er tilbage på træningsbanen, men landsholdsspilleren har svært ved at bevare tålmodigheden. Okore blev den 14. september alvorligt korsbåndsskadet i en Premier League-kamp for Aston Villa mod Newcastle. De første meldinger lød på ni måneder uden for og dermed en overstået sæson, men nu er meldinger langt mere positive.

Okore er nemlig tilbage på træningsbanen, hvor han springer, sprinter, laver retningsskift i højt tempo og endda sparker til en bold. Den gode bedring er dog både god, men samtidig gør den det hårdt at holde sig tilbage.

- Jeg føler selv, at jeg har været klar i to måneder, selvom jeg ikke har været det. Da jeg begyndte at kunne løbe, følte jeg, at jeg godt kunne presse den lidt mere. Man føler, man er klar, men alligevel kan man ikke træne med de andre. Det er måske det, der har været det sværeste.

- Jeg har været så ivrig efter at komme ud at træne og få lov til at røre en bold igen. Det har jeg savnet rigtig meget, siger Jores Okore til tipsbladet.dk.

Han siger selv, at det går rigtig godt med skaden, og for et par uger siden ramte Jores Okore tredje fase i genoptræning. Den sidste. Knæet er begyndt at blive stærkt igen efter perioder uden stor fysisk udfoldelse, og nu kan der arbejdes på form og boldføling.

- Om fire uger kan jeg nok være med i træningen med de andre igen. Så må vi se derfra. Jeg skal først lige i form igen, jeg kan ikke bare gå direkte ind igen efter at have været ude i tre måneder. Så lige nu gælder det bare for mig om at få så meget grundtræning som muligt og bare komme i form, siger Okore, der også har forhåbninger om at få noget spilletid inden sommerpausen:

- Jeg håber, at jeg kan få lov at komme ind i en kamp eller to - måske flere. Men for mig er det vigtigst, at jeg bare kommer ud og får trænet med de andre og kommer op i tempo igen, inden vi tager på ferie, så jeg ikke er ude i syv måneder og så går på ferie i to måneder.

Mens familie og venner har stået for den daglige opbakning, har den brølstærke midterforsvarer også hentet opmuntring hos manager Paul Lambert.

- Han har sagt til mig, at jeg skulle tage det roligt. At der ikke var noget pres på mig. Han fortalte, at han tror på mig, og det var derfor, han købte mig, så jeg skal ikke være bange for, at jeg ikke får en chance igen. Han beroligede mig og støttede op om forløbet. Det er jeg glad for, slutter Jores Okore.

0 kommentarer
Vis kommentarer