Mancini: Blev forrådt af City-ledelsen

Roberto Mancini bærer stadig nag over den måde, han blev behandlet på op til sin fyring i Manchester City

Roberto Mancini er i dag træner i Galatasaray, men han er stadig tosset på sin tidligere arbejdsgiver Manchester City. (Foto: AP)
Roberto Mancini er i dag træner i Galatasaray, men han er stadig tosset på sin tidligere arbejdsgiver Manchester City. (Foto: AP)

Det er efterhånden ni måneder siden, at Roberto Mancini blev fyret i Manchester City, og italieneren har fået et nyt godt job i Galatasaray, men alligevel har sårene ikke helet sig fuldstændig efter det, som Mancini fortsat mener var en uretfærdig afskedigelse.

- Jeg kender mange i fodboldens verden, og jeg har efterfølgende fundet ud af, at de (Citys ledelse, red.) talte med tre eller fire managers i februar, marts og april. Jeg ved, de havde kontakt med Pep Guardiola og Carlo Ancelotti. Det er ren Judas, siger Roberto Mancini til The Sun.

Se også: Mancini langer ud efter CitySe også: City-fans takker Mancini i avisannonce

- Nogle mennesker har bare ikke modet til at snakke ansigt til ansigt. End ikke Khaldoon (Citys formand, red.) fortalte mig, hvad der foregik. Han kunne bare have sagt til mig ”vi har haft fire år sammen, vi har vundet alt, vi er tilfredse, men nu er jobbet udført”. I stedet arbejdede de bag min ryg og fyrede mig to kampe før sæsonafslutningen. Jeg fik ikke en gang mulighed for at sige farvel til Manchester City-fansene.

Roberto Mancini blev afløst af Manuel Pellegrini.

0 kommentarer
Vis kommentarer