Ferdinand efterladt i kulden af United

Rio Ferdinand er i den grad ude i kulden i Manchester United, der efterlader forsvaren i England, mens resten af holdet suser til Dubai

Rio Ferdinand stopper formentlig karrieren til sommer (Foto: AP)
Rio Ferdinand stopper formentlig karrieren til sommer (Foto: AP)

Når Manchester United efter kampen mod Arsenal onsdag aften flyver til Dubai for at træne lidt i varmen, så bliver det uden Rio Ferdinand.

Forsvarsspilleren er nemlig blevet udeladt af den trup, der får lov at droppe britisk vinterkulde og i stedet få varme og sol i Dubai. Det skriver flere engelske medier tirsdag.

Se også: Krisemøde i Manchester Uniteds bestyrelse

Grunden til, at Man Utd har tid til at tage til Dubai er, at FA Cup'en afvikles i weekenden, og der er den trængte storklub som bekendt slået ud.

Torsdag vil klubben komme med en officiel begrundelse for, hvorfor den tidligere stjerne i det centrale forsvar er blevet efterladt i Manchester. Og det forventes, at den besked vil gå på, at Rio Ferdinand stopper karrieren.

Den besked kommer efter, at den anden halvdel af det engang så bomstærke centerforsvar i Manchester United, Nemanja Vidic, meddelte, at han skifter væk til sommer, når hans kontrakt udløber.

Se også: United-anførers chok-besked: Jeg stopper

Rio Ferdinand kom til klubben i 2002 fra Leeds, har spillet 445 kampe, vundet seks ligatitler, en Champions League, to Liga Cup-trofæer og VM for klubhold. Læg dertil 81 landskampe. Ifølge The Sun er det kun en lukrativ kontrakt fra den amerikanske liga, der kan få Ferdinand til at fortsætte karrieren.

Dermed mister David Moyes også de to, der har udgjort selve fundamentet i United-forsvaret de sidste mange år. Tilbage står Sir Alex Fergusons afløser med Phil Jones, Johnny Evans og Chris Smalling. Og af de tre, er det kun Phil Jones, som Moyes reelt kan bruge, har fodboldekspert på 6'eren Morten Bruun tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Se også: Efter Vidic-stop: United skal have helt nyt forsvar

Dermed skal der handles stort ind til sommer. Og ifølge den tidligere United-angriber Andy Cole kan den check, Moyes går ind i transfervinduet med, indholde op mod 200 mio. pund.

- Vi har en situation, hvor Manchester City er klar til at bruge 50 mio. pund på to midterforsvarere, så du er nødt til at overveje muligheden for, at United er nødt til at gå ud og bruge 200 mio. pund denne sommer, siger Cole til The Sun.

0 kommentarer
Vis kommentarer