Meulensteen: De trykkede på panikknappen

Den fyrede Fulham-manager er overrasket over fyringen

- Klubben har trykket på panikknappen.

Sådan siger den fyrede Fulham-manager Rene Meulensteen med fortid i både Brøndby og Manchester United til BBC efter aftenens store historie i Premier League, da hollænderen blev udskiftet med tyske Felix Magath som manager i bundklubben.

Se også: United kollapsede mod bundproppen

- Jeg har ikke haft meget tid til at tænke over det. Men jeg tænker, at folk, der så kampene mod United (2-2 på udebane, red.) og Liverpool (2-3 på hjemmebane, red.) kan se, hvad jeg har udrettet.

- Jeg har altid følt, at jeg havde Mr. Khans opbakning. Der har altid været et sundt forhold, så beslutningen kommer som en lille overraskelse, siger Meulensteen og henviser til bestyrelsesformand og ejer Shahid Khan, hvis meddelelse om fyringen, Meulensteen ikke har den store interesse i:

- For at være helt ærlig, så er jeg fløjtende ligeglad med, hvad de skriver i meddelelsen, siger han til BBC.

Se også: Tillykke Kvist: Her er din nye træner

Den nye manager, 60-årige Felix Magath med fortid i en stribe Bundesligaklubber, glæder sig over ansættelsen på sin Facebook-side:

- Kære Facebook-venner og fans. Så går det løs igen. Jeg vender tilbage til fodbold, indleder han sin meddelelse og beskriver, hvor glad han er for at skulle træne i Premier League.

- Det er et fantastisk sted at arbejde for enhver træner og fodboldspiller. Denne traditionsrige, storartede klub og dens ejer, Shahid Khan, har overbevist mig helt og aldeles og har givet mig manager-ansvaret, skriver Magath, der de seneste dage også havde været nævnt som et muligt emne i kriseramte HSV i Bundesligaen.

Fulham ligger nummer 20 og sidst i Premier League med fire point til 17. pladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer