Avis: Han bliver ny Tottenham-træner

Italiens landstræner, Cesare Prandelli, kan blive ny træner for Christian Eriksen efter VM

Der er den grad gået rotation i trænersædet på White Hart Lane.

0-6 mod Manchester City og 0-5 mod Liverpool kostede sammen med generelle samarbejdsvanskeligheder André Villas-Boas jobbet som Tottenham-træner i midten af december. Portugiseren blev noget overraskende afløst af Spurs' egen Tim Sherwood, der kom fra et job hos U21-truppen, da koryfæer som Frank de Boer, Louis van Gaal og Cesare Prandelli takkede nej til at skifte job midt i sæsonen.

Ugens PL-hold: Adebayor fører an

Det gav halvandet års kontrakt til Sherwood, men selv om han resultatmæssigt har fået sat skik på holdet fra Nord-London, så er de kun de allerfærreste, som forventer, at han også sidder i sædet efter sommerferien - uanset om det bliver til en Champions League-billet eller ej.

Og hvis man skal tro lørdagens udgave af den italienske avis La Repubblica, så er Tim Sherwoods skæbne allerede beseglet.

Italienerne skriver således, at Italiens landstræner, Cesare Prandelli, er blevet enig med englænderne om et jobskifte, når VM er forbi.

Se også: TV: Tottenham snuppede sejr og femtepladsen

Dermed kan Christian Eriksen og co. se frem til at få en dreven og erfaren mand ved roret.

La Repubblica skriver videre, at den tidligere AC Milan-træner Massimiliano Allegri overtager landstrænerjobbet efter VM.

0 kommentarer
Vis kommentarer