Her er Mourinhos nye kæmpesviner

Mens Chelsea har svært ved at få offensiven til at at fungere på banen, er José Mourinho gået til angreb på det verbale plan, hvor Arsene Wenger igen står for skud

José Mourinho er ikke færdig med at kritisere Arsene Wenger. (Foto: AP)
José Mourinho er ikke færdig med at kritisere Arsene Wenger. (Foto: AP)

Når Chelsea ikke præsterer på banen, forsøger José Mourinho ofte at tage opmærksomheden væk fra spillerne ved at agere åbenmundet i medierne.

Denne uge har ikke været nogen undtagelse, for først satte vicemestrene point til mod West Bromwich Albion, og lørdag led Premier Leagues aktuelle førerhold så nederlag til Manchester City i den prestigefyldte FA Cup.

Se også: Mourinho: Wenger er specialist i fiaskoer

Men hvor spillerne har ligget på den lade side i forhold til præstationerne på banen, har Mourinho været sprudlende ved diverse presseseancer.

En krig på ord mellem portugiseren og Arsenal-manageren Arsene Wenger har tidligere på ugen taget sin begyndelse, og indtil videre ser den duel ikke ud til at nå sin afslutning lige forløbig.

Diskussionen startede, da Arsene Wenger udtalte, at Mourinho er bange for at fejle, hvilket fik den portugisiske manager til at gå i forsvarsposition.

Han kaldte sidenhen franskmanden for en specialist i fiaskoer, og nu er det så blevet tid til anden bølge af angreb med Chelsea-bossen som afsender.

Se også: Forvandlet Chelsea straffet af City

- Når han siger, at jeg er bange for at fejle, er det, fordi han ikke respekterer min fortid. Og når han ikke gør det, så respekterer jeg heller ikke hans resultater, siger Mourinho til ITV.

- Det er mit svar. Det er ikke et svar, der gør mig glad, men det er et svar, som jeg mener, han fortjener. 

Nu må tiden vise, om der kommer et respons på tiltalen fra Arsene Wenger, der søndag eftermiddag dog primært har andre opgaver at tage sig til. Arsenal møder således Liverpool i et opgør, hvor vinderen sikrer sig en plads i FA Cup-kvartfinalen.

0 kommentarer
Vis kommentarer