Laudrup forsvarer udskældt agent

Bayram Tutumlu lagde sig ud med Swansea i sommer, men Michael Laudrup bebrejder ikke sin agent noget som helst

Michael Laudrup vil ikke bryde med Bayram Tutumlu. (Foto: Lars Poulsen)
Michael Laudrup vil ikke bryde med Bayram Tutumlu. (Foto: Lars Poulsen)

Bayram Tutumlu gik sidste sommer så hårdt til ledelsen i Swansea, at klubben til sidst nægtede at have noget med ham at gøre.

Selv om Tutumlu måske greb sig forkert an, da han offentligt kritiserede Swanseas passivitet på transfermarkedet, så nyder Michael Laudrups agent fortsat danskerens fulde tillid.

Se også: Laudrups Swansea-kamp: Slås for 42 millioner

- Det er helt rigtigt, at Bayram og Swanseas samarbejde ophørte i sommer, men han skabte ikke problemer for mig, siger Michael Laudrup to uger efter fyringen i den walisiske Premier League-klub.

Tutumlu lagde for godt et halvt år siden et hårdt pres på klubbens ledelsen, da han gik i medierne og sagde, at Swansea havde lovet Michael Laudrup forstærkninger. Presset blev måske lidt for voldsomt.

Se også: Laudrup fik ikke sin vilje med spillerindkøb

- Han kommer fra en lidt anden kultur end vores, og temperamentet er skruet anderledes sammen.

- Han kunne godt selv se, at der var nogle ting, hvor han væltede ud. Det tror jeg, at han har lært af, siger Michael Laudrup og fortæller, at Bayram Tutumlu hele tiden har arbejdet i danskerens interesse.

- Folk kan godt lave fejl, men folk, der prøver at gøre deres bedste for mig, og som hjalp mig med at hente spillere i min første sæson i klubben, dem vender jeg ikke bare ryggen.

Se også: Laudrup: Respekt betyder alt for mig

- Hvis de en dag gør noget forkert over for mig, så skal jeg nok sige det til dem, men heller ikke før, siger Michael Laudrup.

Den danske træner blev fyret i Swansea den 4. februar, da klubben mente, at han havde begået kontraktbrud. Michael Laudrup hævder, at han ikke er blevet oplyst om, hvordan han skulle have brudt sin kontrakt.

0 kommentarer
Vis kommentarer