United vil tredoble Bayern-stjernes løn

Den detroniserede mesterklub vil betale Bayern München-spilleren 250.000 pund - OM UGEN - for at skifte

Manchester United er parat til at tredoble lønnen til Toni Kroos, hvis han skifter Bayern München ud med den røde del af Manchester. (Foto: AP)
Manchester United er parat til at tredoble lønnen til Toni Kroos, hvis han skifter Bayern München ud med den røde del af Manchester. (Foto: AP)

Når man sandsynligvis ikke kan lokke med Champions League-udfordringer, må man dykke dybt i tegnedrengen for at tiltrække de bedste spillere.

Nogenlunde sådan må filosofien være i Manchester United-toppen, hvor håbet er markante forstærkninger i sommerens transfervindue.

De Røde Djævle har kastet sin kærlighed på Bayern Münchens offensive midtbanespiller Toni Kroos.

Se også: Top 10: Så meget tjener PL-stjernerneDaniel Agger topper listen over de bedst lønnede danske spillere i Premier League. Foto: Kieran McManus Sport og Spil Her er listen: Så meget tjener de danske PL-stjerner

250.000 pund om ugen
Den detroniserede mesterklub er parate til at betale en ugeløn på 250.000 pund (2,25 mio. kr.) til den kreative midtbanespiller, beretter Daily Mirror.

En svimlende løn, der vil placere Toni Kroos lige efter Wayne Rooney i toppen af Manchester Uniteds lønhierarki. Rooney forlængede sin aftale i sidste uge og kom op på 300.000 pund i ugeløn - 2,7 mio. kr.

24-årige Kroos er raget uklar med Bayern om en forlængelse af den nuværende aftale, der står til udløb næste sommer. Toni Kroos har krævet at komme op i toppen af lønhierarkiet hos den tyske mesterklub, hvor Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger og Franck Ribery befinder sig. Bayern München tøver med at opfylde det ultimative krav fra Kroos.

Se også: Højbjerg: Jeg kan slå igennem i BayernSe også: United-stjerne skifter snart til Inter

Selv om Kroos har kontraktudløb næste sommer, menes Bayern München at kræve op imod 30 mio. pund (270 mio. kr.), hvis klubben skal sælge ham til sommer til Manchester United.

En anden markant midtbanespiller fra Bundesligaen - Ilkay Gundogan, der spiller i Borussia Dortmund, befinder sig også højt på hitlisten hos manager David Moyes.

Skal finde nyt forsvar
Udover en styrkelse af den centrale midtbane har David Moyes en udfordring med at sammensætte en ny bagkæde til den kommende sæson.

Portos franske landsholdsspiller Eliaquim Mangala er blandt favoritterne til at få en lederrolle i den centrale del af forsvaret, hvor Rio Ferdinand ventes at stoppe, mens kaptajn Nemanja Vidic har kontraktudløb. Samtidig ventes det, at Patrice Evra forlader klubben.

Derfor skal Manchester United også have en ny venstre back. Her er Southamptons Luke Shaw topfavorit til at overtage pladsen.

Den tidligere Arsenal-back Alex Song, der nu befinder sig i Arsenal, nævnes også som en mulighed på Old Trafford. Han er central forsvarsspiller, men kan også optræde på den defensive del af midtbanen.

TV: Kroos krøller Bayern i front

Se også: United udfordrer City i kamp om Porto-stjerne

0 kommentarer
Vis kommentarer