Eriksen: Arsenal-legende skabte mig

Christian Eriksen har meget at takke Arsenal-legenden Dennis Bergkamp for

Christian Eriksen scorede sidste weekend to gange (Foto: AP)
Christian Eriksen scorede sidste weekend to gange (Foto: AP)

Hvordan er Christian Eriksen blevet så god?

Et bud på det giver Christian Eriksen selv, og det er formentlig bitter læsning for Arsenal-fans. For det er nemlig en af de absolut største Arsenal-legender Dennis Bergkamp, der har været med til at forme og skabe en af Tottenhams bedste spillere. Det afslører Christian Eriksen selv i et interview med engelske Mirror.

Og hvad værre er, så opfordrede Bergkamp Arsenal-manager Arsene Wenger til at få fingrene i Eriksen, inden det var for sent.

Men hollænderen snakkede for døve ører, og så endte Eriksen i stedet hos rivalerne fra Nordlondon.

- Jeg havde meget med Bergkamp at gøre. Det startede med U-17 hos Ajax, hvor han var assistent-træner, og hvor jeg lærte meget af ham, siger Christian Eriksen og fortsætter:

- En eller to gange om ugen havde jeg individuelle en-mands træningstimer med Bergkamp og Wim Jonk (tidligere hollandsk landsholdsspiller, red.), og de ting de kunne sammen var helt utroligt.

Christian Eriksen viste vejen, da Tottenham vandt 3-2 over Southampton. (Foto: PA Photos) Premier League Engelske medier i ekstase over ustyrlig EriksenChristian Eriksen jubler over sin ene scoring mod Southampton (Foto: AP) Premier League 'Eriksen er et af klubbens bedste køb nogensinde'Dennis Bergkamp i Arsenal-trøjen (Foto: AP)
Dennis Bergkamp i Arsenal-trøjen (Foto: AP)


- Da Frank de Boer tog over på 1. holdet (i Ajax, red.), kom Dennis Bergkamp også ind over efter et stykke tid. Det var dejligt arbejde med ham igen. Du skal bare se på Bergkamp. For når man ser ham til træning, viser han evner, som en mand bare ikke burde have, lyder rosen fra Eriksen om sin hollandske 'mentor'.

Christian Eriksen og resten af Tottenham-mandskabet skal søndag kl. 17.00 møde Liverpool på udebane. Her skal man forsøge at revanchere det pinlige 5-0 nederlag på hjemmebane tilbage i december. Et nederlag, der kostede portugisiske Andre Villas-Boas jobbet som Spurs-manager.

- Alle vil have en dejlig, kold hævn for det 5-0 nederlag. Alle vil bevise, at vi ikke er så dårlige, som vi har været i nogle få kampe, lyder det fra Eriksen i Mirror.

Christian Eriksen jubler sammen med Roberto Soldado. (Foto: PA) Premier League Dommen over Tottenham-indkøb: Eriksen imponerer alleHollandske klubber bør i højere grad satse på hollandske spillere fremfor eksempelvis danskere som Viktor Fischer. Det mener Ruud Gullit. (Foto: Christian Klindt Sølbeck) Holland Hollandsk legende: Drop Ajax-danskerne

Du kan følge kampen LIVE på Ekstra Bladet.

Se Christian Eriksens fem Premier League-mål herunder
Se Eriksens 5 PL-mål: Hvilket er det bedste?

0 kommentarer
Vis kommentarer