Aleksandar Kolarov ville væk fra City

Manchester Citys serbiske venstre back pønsede på et skifte væk fra klubben inden sæsonen, da han ikke fik nok spilletid

Aleksander Kolarov (Foto: AP)
Aleksander Kolarov (Foto: AP)

Aleksandar Kolarov har i denne sæson været en berigelse for Manchester City med sine frispark og syleskarpe indlæg, der har været point værd i flere kampe. Den serbiske venstre back kunne dog have været fortid sidste sommer, da han overvejede sine muligheder.

- Forrige sæson overvejede jeg, at det måske ville være godt for mig at skifte klub, for jeg spillede ikke meget. Jeg havde et par muligheder, men i sidste ende afslog jeg alt, for jeg ville ikke flytte herfra. Jeg havde ikke vist folket, hvad jeg kan, siger Kolarov til Manchester Citys hjemmeside.

Se også: TV: Arsenal driller City - og hjælper rivalerneSe også: Pellegrini i hånligt Mourinho-angreb

Kolarov blev, hvor han var, og i denne sæson har han fået spilletid i 23 af 30 Premier League-kampe for Manchester City. Beslutningen ser altså ud til at have været den rigtige ved at kæmpe om spilletid under Pellegrini.

- Nu, i denne her sæson, synes jeg, at jeg har vist, hvad jeg kan. For mig har det været en personlig sejr. Hvis man spiller regelmæssigt, kan man udvikle sig meget i hver kamp. Det er svært, hvis man spiller en kamp og siden ikke spiller tre-fire kampe, siger Kolarov.

Serberen med udgangspunktet på venstre back har noteret sig for et mål og fem assist i Premier League i denne sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer