Agger-makker vil absolut ikke til Napoli

Martin Skrtel bliver i Liverpool i den kommende sæson, forsikrer spillerens agent.

Martin Skrtel blander sig sammen med Liverpool i kampen om det engelske mesterskab. (Foto: AP)
Martin Skrtel blander sig sammen med Liverpool i kampen om det engelske mesterskab. (Foto: AP)

Napoli har været sat i forbindelse med flere Liverpool-spillere som følge af Rafael Benitez' tjans som træner i klubben.

Det har allerede betydet, at Pepe Reina er kommet til klubben, mens Daniel Agger og Martin Skrtel også har været rygtet samme vej.

Se også: Utrolige Suárez overhaler Premier League-legender

Martin Skrtel skal dog under ingen omstændigheder til den syditalienske klub, slår hans agent fast.

- Der er ingen chance for, at Skrtel tager til Napoli. Hans forhold til Rafa Benitez? Der er ikke noget at tilføje der. Jeg kan bare sige, at Martin Skrtel ikke skifter til Napoli. Skrtel vil blive i Liverpool, siger Skrtels agent, Karol Csonto, ifølge Calciomercato.Se også: Brendan Rogers: Vi er fyldt med selvtillid

Den slovakiske midterforsvarer har tidligere erkendt, at han overvejede at forlade Liverpool, da han sad en del på bænken i sidste sæson, men siden er han kommet tilbage blandt Brendan Rodgers' foretrukne.

Derfor kan Napoli også skyde en himmelblå pil efter det håb, og i stedet bliver Schalkes Joel Matip i tysk presse rygtet en tur til det italienske.

TV: Her giver Skrtel Liverpool drømmestartMartin Skrtel har været særdeles målfarlig i denne sæson, og der har i flere tilfælde været tale om vigtige scoringer som i situationen her mod Chelsea

0 kommentarer
Vis kommentarer