Mourinho: Chelsea kan bruge 500 mio. på en spiller

José Mourinho vil skrive en af de helt store checks til sommer, når han skal hente en ny angriber til klubben

José Mourinho er klar til at brænde millionerne af på den rigtige spiller. (Foto: AP)
José Mourinho er klar til at brænde millionerne af på den rigtige spiller. (Foto: AP)

José Mourinho skal på jagt efter en angriber, når transfervinduet åbner igen til sommer. Det har den portugisiske Chelsea-manager slået fast ved flere lejligheder, og det kan altså blive en af de helt store angrebsprofiler, som Mourinho vælger at gå efter.

Chelsea er nemlig klar til at spendere et beløb på højde med den halve milliard, som man brugte på Fernando Torres, da han blev hentet i Liverpool.

Se også: Chelsea jagter Bundesligaens topscorer

- Ja, jeg tror, Chelsea kan gøre det. Jeg tror ikke, Chelsea kan gøre det med fire eller fem spillere og og spendere to milliarder eller to-en-halv milliarder, men Chelsea kan gøre det med en spiller, siger Mourinho ifølge The Guardian.

Se også: Mourinho: Har for dårlige angribere

Med så dyr en investering i sigte fristes man til at tænke, at Fernando Torres så skal afskibes efter et ophold, der slet ikke har levet op til den halve milliard, som Chelsea betalte for ham. Men Torres skal ikke frygte for sin fremtid, forsikrer Chelsea-manageren.

Se også: Lukaku-agent afslører Tottenham-flirt

- Han giver alt, hvad han har, og det respekterer vi, og det er derfor, han fortsætter med at spille, og vi fortsat tror på, at han kan bidrage. Har han en fremtid i klubben? Ja, han har. Han har en kontrakt, han er en god professionel og han arbejder hårdt for holdet, siger Mourinho.

0 kommentarer
Vis kommentarer