Chelsea jagter Bundesligaens topscorer

Bundesligaens topscorer Mario Mandzukic er på ønskelisten i Chelsea, og det forlyder, at hans agent allerede har snakket med London-klubben om en transfer

Mario Mandzukic er tysk fodbolds mest hotte angriber netop nu. (Foto: AP)
Mario Mandzukic er tysk fodbolds mest hotte angriber netop nu. (Foto: AP)

Mario Mandzukic er topscorer i Bundesligaen med 17 mål, selv om han ofte starter på Bayern Münchens bænk. Til sommer kommer så Robert Lewandowski, der er en mere spillende angriber, der passer bedre ind i det, træner Pep Guardiola vil.

Så hvad sker der med Mandzukic? Bayerns direktør Karl-Heinz Rummenigge har udtalt, at klubben vil holde på Mandzukic, der har kontrakt til sommeren 2016, men Mandzukic' eventuelle ønske om at komme væk fra Bayern München kan blive så udtalt, at verdens bedste klubhold kan blive nødt til at sælge.

Arsenal interesseret
I England følger storklubberne i Premier League angiveligt Mario Mandzukic' situation nøje. Arsenal er tidligere blevet sat i forbindelse med centerforwarden med det veludviklede hovedspil, men i følge Daily Mail er det Chelsea, der lige nu har førertrøjen på i kampen om kroatens underskrift. Den 27-årige angribers agent besøgte for nylig London, hvor han skulle have ført samtaler med Chelsea om en potentiel transfer.

Der kommer formentlig en del udskiftninger i angrebskæden på Stamford Bridge forud for den kommende sæson. Fernando Torres er på vej til Inter, Samuel Eto'o er på vej ud, og Demba Ba er der tilsyneladende ingen, der rigtig regner med.

Mourinho peger på Costa
Derfor har José Mourinho angiveligt peget på Atletico Madrids brasiliansk-spanske bomber Diego Costa og altså Mario Mandzukic som potentielle afløsere, og her er Mandzukic formentlig den billigste kandidat, idet han menes at koste cirka 180 millioner kroner, mens Costas pris nok ligger et stykke over 200 millioner kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer