Der skal ske noget: Norwich fyrer manageren

Norwich griber til drastiske metoder for at sikre Premier League-tilværelsen. Talenttræneren tager over

Chris Hughton er fortid som manager i Norwich, selv om der blot er fem spillerunder tilbage i Premier League. (Foto: AP/Sang Tan)
Chris Hughton er fortid som manager i Norwich, selv om der blot er fem spillerunder tilbage i Premier League. (Foto: AP/Sang Tan)

Der resterer fem spillerunder i den engelske Premier League, men for Norwich-manager Chris Hughton er sæsonen allerede forbi.

Han blev søndag aften fyret af klubbens bestyrelse, efter at det kun var lykkedes at hente fire point i de seneste seks kampe.

- Bestyrelsen har truffet beslutningen for at give klubben den maksimale chance for at sikre de point, der er krævet for at bevare vores Premier League-status.

- Den seneste serie på fire nederlag i vores seneste seks Premier League-kampe og seks udebanenederlag i træk har efterladt klubben uden anden mulighed end at handle, hedder det i en pressemeddelelse.

Se også: Solskjær erkender: Cardiff har brug for et mirakelSe også: Everton-stjerne afskriver landsholdet

Det var 0-1-nederlaget til et andet bundhold, West Bromwich, der i sidste endte kostede Hughton jobbet.

Klubben er nu kun fem point over stregen, og specielt næste weekends kamp mod Fulham lige under stregen bliver uhyre afgørende for, om holdet spiller i den bedste eller næstbedste række efter sommerpausen.

Den 48-årige træner for klubbens U18-hold, Neil Adams, har fået ansvaret for at klare skærene.

Chris Hughton, der i sin aktive karriere spillerede for Tottenham i mere end 10 år, nåede at sidde på posten som manager i næsten to sæsoner.

0 kommentarer
Vis kommentarer