Arsenal sat på plads af Everton

Everton leverede varen og knuste Arsenal på hjemmebane. Øget spænding om fjerdepladsen i Premier League

Romelu Lukaku øger til 2-0 i søndagens underholdende affære på Goodison Park. (Foto: AP)
Romelu Lukaku øger til 2-0 i søndagens underholdende affære på Goodison Park. (Foto: AP)

Først røg de ud af mesterskabskampen, og nu begynder fjerdepladsen i Premier League også at glide The Gunners af hænde.

Søndag eftermiddag tabte Arsenal klart 3-0 til Everton, og det sender The Toffees bare ét point fra netop Arsenal - med en kamp til gode vel at mærke.

Det var ren nedtur for Arsenal denne søndag eftermiddag, hvor Everton virkede veloplagt fra start. Og der gik kun 14 minutter, før Steven Naismith havde bragt hjemmeholdet på 1-0.

Opspillet skal Leighton Baines have æren for. Han fandt med en dyb stikning Romelu Lukaku, der bragte belgieren alene igennem med Wojciech Szczesny i Arsenals mål. Polakken fik dog reddet med foden, men Naismith fulgte godt op og scorede let til 1-0.

Naismith bringer Everton på 1-0

Her bringer Naismith Everton i front mod Arsenal

Så var der dømt fest på lægterne.

Og den blev ikke mindre, da Lukaku øgede efter 34 minutters spil.

Den belgiske angriber blev spillet fri af sin landsmand Kevin Mirallas i højre side af banen. Han strøg forbi Monreal, tog yderligere et træk ind i straffesparksfeltet og passerede efterfølgende Szczesny, der kunne se bolden stryge i nettet.

Flot solomål af Lukaku

Se Lukakus flotte solomål mod Arsenal

Lukas Podolski havde chancen for at reducere mod slutningen af 1. halvleg, men tyskeren måtte se sin afslutning blive reddet fremragende af Tim Howard.

Gæsterne fik en god start på 2. halvleg med flere tilbud, men i stedet for at få reduceret, fik The Gunners i stedet klasket en våd karklud i ansigtet, da Kevin Mirallas pillede bolden fra Bacary Sagna, afleverede til Naismith, der blev tacklet af en fremadstormende Szczesny. Bolden hoppede ud til Mirallas, der nærmest tacklede bolden i mål.

Arsene Wenger pillede efterfølgende Podolski og Mathieu Flamini ud til fordel for Alex Oxlade-Chamberlain og Aaron Ramsey. Men ud over Chamberlains afslutning på overliggeren havde Arsenal ikke meget at komme med, og det ebbede til sidst ud i det rene ingenting for London-holdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer