Kendt London-stadion er fortid i 2017

Tottenham regner med at kunne begynde at bygge nyt stadion i slutningen af 2014 og håber at have den nye arena klar fra sæsonen 2017/2018.

Jan Vertonghen (yderst til højre) scorer på Swansea på White Hart Lane. I 2017 kan det være helt slut med Tottenhams nuværende hjemmebane (Foto: AP)
Jan Vertonghen (yderst til højre) scorer på Swansea på White Hart Lane. I 2017 kan det være helt slut med Tottenhams nuværende hjemmebane (Foto: AP)

Tottenham har længe ønsket at flytte ud af White Hart Lane og ind på et stadion, der har plads til mere end de 36.000, der er plads til på deres nuværende stadion. Og nu er der skred i tingene.

Klubben meddeler på deres hjemmeside, at de regner med at gå i gang med at bygge deres nye stadion i London i slutningen af 2014, hvor de sidste godkendelser skulle være på plads. De håber at kunne rykke ind på det nye stadion i sommeren 2017 forud for Premier League-sæsonen 2017/2018.

- Vi har fantastisk, stor opbakning. Vores nuværende 36.000 pladser store stadion er udsolgt, og der er lige nu en venteliste på sæsonkort på 47.000 mennesker.

Se også: Eriksen: Arsenal-legende skabte migSe også: Dommen over Tottenham-indkøb: Eriksen imponerer alle

- Vi har den mindste kapacitet på vores stadion af alle top 20-klubber i Europa og også de nuværende top fire-klubber i Premier League, og da vi nu opererer under UEFA's Financial Fair Play-regler, er en udvidet stadionkapacitet, og derigennem højere indtægter, fundamentalt for de fremtidige ambitioner og stabile resultater i toppen, siger formand Daniel Levy.

Dermed kan Christian Eriksen altså se frem til at skulle rykke ind på et nyt stadion om tre år, hvis han da bliver i Tottenham så længe. Han har kontrakt frem til sommeren 2018.

0 kommentarer
Vis kommentarer