Mourinho kritiserer Premier League-tabellen

Chelsea vandt lørdag over Stoke i Premier League og topper tabellen, men manageren jubler ikke

Chelsea-manager José Mourinho er irriteret over, at der er så mange udsatte kampe i Premier League, der gør en reel placeringskamp umulig. (Foto: AP/Sang Tan)
Chelsea-manager José Mourinho er irriteret over, at der er så mange udsatte kampe i Premier League, der gør en reel placeringskamp umulig. (Foto: AP/Sang Tan)

Premier League-tabellen fortæller ikke sandheden om hverken mesterskabskampen eller bundstriden.

Det mener Chelsea-manager José Mourinho, hvis mandskab ellers topper tabellen efter lørdagens kampe i England.

- Denne situation er ikke rigtig. Tabellen er falsk. I tabellen er der en masse kampe i baghånden, siger Mourinho ifølge espn.com,

Se også: TV: Mata og Lindegaard stråler for United

Og portugiseren uddyber:

- Du kigger på toppen, og her har nogle hold spillet flere kampe end andre. Du kigger på bunden, og situationen er den samme. I toppen kan vi ikke sige, at vi har brug for x antal point for at blive mestre.

- Hvis du kigger på nedrykningskampen, kan Fulham, Cardiff eller Norwich ikke sige, at 'vi har brug for x antal point for at overleve', fordi det kan de ikke vide, da Sunderland har kampe i baghånden.

Se også: TV: Her får Citys stjerner hjælp af dommeren

Chelsea topper tabellen med 72 point for 33 kampe. Liverpool er toer med 71 point for 32 kampe, mens Manchester City på tredjepladsen har 70 point for 31 kampe.

Bundproppen Sunderland har spillet 30 kampe, mens Cardiff, Fulham og Norwich lige over alle er noteret for 33 kampe.

- I denne liga, den bedste i verden, er dette ikke det bedste image, og situationen er ikke den bedste. At der skal spilles udsatte kampe i sæsonens sidste uge, er ikke i orden i denne top fodboldnation, siger Mourinho.

0 kommentarer
Vis kommentarer