Cruyff spanker Mourinho: Det er altid spillernes skyld

- Han tabte omklædningsrummet i Real Madrid, og jeg kan se det samme ske i Chelsea, siger den hollandske legende, som ikke bryder sig om Mourinhos stil

Johan Cruyff har ikke meget til overs for Jose Mourinhos selvforherligelse på bekostning af hans spillere (Foto: AP)
Johan Cruyff har ikke meget til overs for Jose Mourinhos selvforherligelse på bekostning af hans spillere (Foto: AP)

Chelsea-boss Jose Mourinho forsøger gerne at provokere sine manager-kolleger uden altid at have held med det.

Nu får den kontroversielle portugiser til gengæld en skidtspand den anden vej af et nok så stort fodboldnavn, Johan Cruyff. Den hollandske legende mener således, at Mourinho alt for ofte præsenterer en negativ attitude overfor sine spillere. Som han senest gjorde det efter nederlaget til Saint Germain i Paris forleden.

Se også: Mourinho: Var i fuld kontrol

- PSG har et stærkt hold med store spillere, og det samme har Chelsea, men det synes Mourinho åbenbart ikke, siger han til De Telegraaf.

- Det er altid det samme med ham. Når tingene går godt, er det resultatet af hans fine arbejde, mens det er spillerne, han bebrejder, når det går skidt, siger Cruyff og påpeger de mulige konsekvenser.

- Han tabte omklædningsrummet i Real Madrid, og jeg kan se det samme ske i Chelsea.

Mourinho: Derfor var jeg vred

- Problemet med Mourinho er, at han kun bekymrer sig om resultater. De er vigtigere end hans spillere. Han tænker altid kortsigtet, og det er bare ikke mig, konstaterer den karismatiske hollænder.

Chelsea skal i morgen aften forsøge at indhente 1-3 nederlaget til PSG i kvartfinale-returkampen på Stamford Bridge. Og måske har Mourinho en kommentar klar til Cruyff efter kampen.

Se også: Mourinho kritiserer Premier League-tabellen

0 kommentarer
Vis kommentarer