Eriksen skal have ny manager igen

Tim Sherwood er en færdig som Tottenham-manager til sommer, og dermed skal Christian Eriksen og resten af truppen have ny manager

Tim Sherwood er færdig i Tottenham til sommer (Foto: AP)
Tim Sherwood er færdig i Tottenham til sommer (Foto: AP)

Tim Sherwood holdt ikke længe i danske Christian Eriksens engelske klub Tottenham. Ifølge engelske SkySports er det slut med titlen som Spurs-manager til sommer.

Den 45-årige englænder overtog managersædet, da London-klubben valgte at sparke portugisiske Andre Villas-Boas på porten efter en række dårlige resultater.

Den 16. december overtog han således ansvaret for Eriksen og resten af Spurs-spillerne, men skal man tro på SkySports, så er det altså slut til sommer. Sherwood fik ellers ved ansættelsen kontrakt frem til 2015, men den får han altså ikke lov til fuldføre.

Se også: Eriksen: Arsenal-legende skabte migSe også: Lukaku-agent afslører Tottenham-flirt

Indtil videre har han stået i spidsen i 22 kampen, hvilket har givet ti sejre, tre uafgjorte og ni nederlag. Sherwood spillede i sin aktive karriere fire sæsoner for Tottenham.

I de engelske medier gættes der allerede nu på, at hollandske Louis van Gaal kan være næste mand i det katapult-agtige managersæde i Nordlondon. Men mon ikke også, at Michael Laudrup bliver bragt i spil inden længe.

0 kommentarer
Vis kommentarer