Arsenal-stjerne: Vi vil have Casillas

Arsenal-spilleren Santi Cazorla fortæller, at hans engelske klub jagter hans landsmand Iker Casillas. De to spaniere har snakket sammen om klubben

Iker Casillas. (Foto: AP)
Iker Casillas. (Foto: AP)

Skal Iker Casillas væk fra Real Madrid til sommer? Det er der noget, der tyder på. Han spiller godt nok fast i Champions League for Real Madrid, men i ligaen er det Diego Lopez, der bliver foretrukket, og her har Casillas ikke fået et eneste minut.

Derfor er der også mange klubber, der følger Iker Casillas' situation i Real Madrid nøje. Én af dem er Arsenal. Det fortæller London-klubbens spanske midtbanespiller Santi Cazorla.

Se også: Avis: Tottenham-træner smutter før fyreseddelSe også: Everton-profil spiller gerne guldet til Liverpool

- Jeg har fortalt ham, at jeg ønsker, at han skal komme til Arsenal, men indtil videre har han bare været nysgerrig omkring mine oplevelser i England. Hans situation er meget kompliceret, men han må træffe en beslutning.

- Mange klubber vil have ham, inklusive Arsenal, men jeg tror, det vil blive meget svært at forlade Real Madrid på grund af det, klubben repræsenterer. Han ved, hvad han har, og hvad han kan få i en anden klub, siger Santi Cazorla til sport360.com.

Ud over Arsenal er Iker Casillas også blevet sat i forbindelse med et sommerskifte til Manchester City, hvor en vild byttehandel med Joe Hart kunne blive et tema.

0 kommentarer
Vis kommentarer