Mourinho får bøde for baneinvasion

Chelsea-manageren skal betale 72.000 kroner for at træde ind på banen og forsøge at påvirke dommeren i kampen mod Aston Villa

José Mourinho må til lommerne. (Foto: Viasat)
José Mourinho må til lommerne. (Foto: Viasat)

José Mourinho har fået en bøde på 8.000 pund eller lige omkring 72.000 danske kroner for i kampen mod Aston Villa at være gået ind på banen i dommerens tillægstid og forsøge at tale med Chris Foy. Det meddeler Chelsea på deres hjemmeside.

Da Demba Ba tirsdag aften få minutter før tid scorede det afgørende mål til 2-0, stormede Mourinho ned til hjørneflaget og bunken af jublende Chelsea-spillere. José Mourinho står nu til at få en bøde for optrinnet. (Foto: NI Syndication) Sport og Spil Gal eller genial

Og det er nok ikke roser, den portugisiske manager har uddelt, for efter kampen, der endte med en 1-0-sejr til Aston Villa, kaldte han dommer Chris Foys præstation for dårlig gennem samtlige 94 minutter. Han bad tilmed om aldrig igen at få tildelt Chris Foy som dommer til et Chelsea-opgør.

Se også: TV: Bør Mourinho straffes for dette her?

Det var også en kamp, hvor Chelsea fik to udvisninger til Willian og Ramires, mens også Mourinho blev bortvist for at gå ind på banen. Samme forseelse, som han nu modtager en klækkelig bøde for og en advarsel i forhold til sin fremtidige adfærd.

0 kommentarer
Vis kommentarer