Eriksen: Det har været svært

Christian Eriksen høster roser for sin præstationer på græsset, men uden for har tilvænningen været svær i Tottenham for den unge dansker.

Christian Eriksen har i den grad overkommet startvasnkelighederne hos Spurs. (Foto: PA)
Christian Eriksen har i den grad overkommet startvasnkelighederne hos Spurs. (Foto: PA)

Hypen har været stor, siden Christian Eriksen med mål og oplæg endnu engang viste prøver på sit potentiale i Tottenhams 5-1-sejr over Sunderland i mandags. Han er blevet kaldt det bedste af Tottenhams syv stor sommerindkøb, men det har ikke kun været de gode præstationer, der har præget fynboens start.

Eriksen har haft en svær start i livet i den engelske hovedstad, efter han skiftede efterhånden hjemlige Ajax og Amsterdam ud med Tottenham og London.

Se Eriksens 5 PL-mål: Hvilket er det bedste?

- Jeg vidste, at det ville blive svært fra start. Og det har det været. Alt er nyt, og jeg har skullet vænne mig til en masse nye ting og en masse nye mennesker. Men det har været en sjov tid, og det er en fornøjelse at spiller her, siger Christian Eriksen ifølge London Evening Standard.

PL: Se Eriksen på Ugens Hold

Det har ikke påvirket præstationerne på banen, at tilvænningen for Eriksen har været svær. Fra en udgangsposition på venstre kant har landsholdsspilleren spillet sig godt op i Tim Sherwoods hierarki og er efterhånden at anse som fast mand. Derfor glæder han sig også til en afslutning, hvor Tottenham stadig kan nå de europæiske pladser.

Eriksen: Har det fint nok til venstre

- Jeg ser frem til de sidste fem kampe i sæsonen. Vi vidste, vi skulle slå tilbage ovenpå 4-0-nederlaget til Liverpool. Det gjorde vi ved at slå Sunderland, og det fortsætter vi forhåbentlig mod West Bromwich, siger Eriksen.

0 kommentarer
Vis kommentarer