Arsenal: Derfor har Bendtner været i Danmark

Spekulationer om et totalt brud mellem Bendtner og Arsenal bliver afvist af klubbens manager

Nicklas Bendtner i aktion for Arsenal tilbage i januar (Foto: AP)
Nicklas Bendtner i aktion for Arsenal tilbage i januar (Foto: AP)

Nicklas Bendtners våde bytur tilbage i midten af marts måned, hvor han blandt andet skulle have forsøgt samleje med en uskyldig taxa, er ikke grunden til, at angriberen den seneste tid har befundet sig i Danmark og ikke hos sin engelske klub Arsenal.

Mange har ellers spekuleret i, at landsholdsangriberens seneste eskapade var dråben, der fik det til at flyde over i vinglasset hos London-klubbens franske manager Arsene Wenger.

Således er der spekuleret i, at Bendtner havde fået besked på at holde sig væk, indtil hans kontrakt udløb til sommer. Og oven i det skulle han også være tildelt en bøde på godt og vel 900.000 kroner for at have brudt klubbens regler og gået i byen uden tilladelse.

Se også: Disse klubber lurer på BendtnerBendtner med sin privatchauffør i form af barndomsvennen Christian Hørlykke. (Foto: Jan Unger) Kendte Nu er Bendtner tjekket ind på luksushotel

Siden drukturen har Bendtner i hvert fald opholdt sig i Danmark, hvor han fx deltog i Anders Breinholds 'Natholdet', ligesom han også på et tidspunkt tjekkede ind på luksushotellet D'Angleterre.

</p><p>Selv skrev han på sin Twitter-profil, at han ville være tilbage i London på mandag. Klar og stærk som en okse.</p><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p>Making sure every detail is looked at, the alignment has to be perfect! Back in London on Monday… <a href="http://t.co/GDPXumV9qa">http://t.co/GDPXumV9qa</a></p>— Nicklas Bendtner (@bendtnerb52) <a href="https://twitter.com/bendtnerb52/statuses/454197793595604992">April 10, 2014</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><p>Og nu bekræfter Arsene Wenger således også, at det er en skade, der har holdt danskeren væk fra træningsanlægget i London Colney nord for London.</p><p>- Han er skadet i baglåret, <a target="_blank" href="http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/arsene-wenger-arsenals-nicklas-bendtner-3398608">lyder den korte besked fra Wenger til den anerkendte Arsenal-journalist John Cross fra avisen 'The Mirror'</a>.</p><a id="_f4e48b5e-eb05-419b-bf97-0597f82fa839" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_koebenhavn/article4676985.ece">Bendtner i Parken: 'En ven af huset'</a><br /><br /><p>Dermed afviser han også, at Bendtner ikke er blevet væk på grund af straf fra klubbens side.</p><p>Bendtner og Arsenals veje skilles til sommer, når danskerens kontrakt løber ud. Begge parter har gjort det tydeligt, at der ikke er nogen interesse for et samarbejde. Hvor angriberen skal han er uvist, men han har stadig en god idé om, hvad han skal tjene. <a target="_blank" href="http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/engelsk_fodbold/PremierLeague/article2240937.ece">Du kan se hans horrible lønkrav her</a>.</p><a id="_310974eb-56bb-49c7-b21d-eaa83009c6dc" href="https://ekstrabladet.dk/plus/meninger/article4674623.ece">Slyngelstuen: Vi støtter Bendtner</a><br /><br /><p><iframe src="//instagram.com/p/mklKyUA_ty/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" /></p>

0 kommentarer
Vis kommentarer