Wayne Rooneys sæson kan være slut

Manchester Uniteds superstjerne Wayne Rooney kan have spillet sin sidste kamp inden VM-slutrunden. Han skal pleje sin skadede tå

Wayne Rooney har problemer med tåen. (Foto: AP)
Wayne Rooney har problemer med tåen. (Foto: AP)

Wayne Rooney spillede Champions League-kvartfinalen mod Bayern München på en sprøjte, så han kunne holde smerterne i sin brækkede tå ud. Nu meddeler flere engelske medier, at hans sæson kan være slut.

Se også: Helt skørt: Guardiola melder Rooney klar

Manchester United-manager David Moyes overvejer, i følge Daily Mirror, at hvile Wayne Rooney helt i sæsonens sidste fem kampe, så han kan være klar til VM-slutrunden til sommer med England.

Se også: TV: Fin hæder til Anders Lindegaard

Samtidig meddeler Daily Star, at Wayne Rooney havde store smerter efter Bayern München-kampen, og at han under alle omstændigheder er ude i flere uger. Rooney skulle sågar selv overveje at bede Moyes om helt at undlade at bruge ham i de sidste fem Premier League-kampe, der ikke er af væsentlig betydning for United, der ligger nummer syv i ligaen og skal skabe et mirakel for at komme ind i top fire og kvalificere sig til Champions League i den kommende sæson.

Se også: TV: Se alle lørdagens Premier League-mål

Derfor er det heller ikke decideret afgørende for David Moyes at bruge Rooney, og derfor kan han altså bliver skånet. Manchester Uniteds næste opgave i Premier League er den 20. april mod Everton.

0 kommentarer
Vis kommentarer