Podolski: Wigan er chanceløse

Lukas Podolski spår ikke Wigan mange chancer i FA Cup-semifinalen, hvis Arsenal rammer holdets vanlige niveau

Lukas Podolski (Foto: AP)
Lukas Podolski (Foto: AP)

Sæsonen er så småt begyndt at smuldre for Arsenal, efter at London-klubben i gennem det meste af sæsonen har været en af de varmeste bejlere til det engelske mesterskab. 

Nu ser det ud til, at Wengers tropper blot skal koncentrere sig om at sikre adgang til næste sæsons Champions League efter nederlaget i sidste runde til Everton, der nu blot er et point efter London-klubben - endda med en kamp i hånden.

Arsenal har dog også andet end Premier League at fokusere på. Klubben er således nået til semifinalen i den traditionsrige FA Cup, og her må Arenes Wengers mandskab sige at være favoritter til snuppe titlen. Senere på dagen venter således de forsvarende vindere Wigan, der dog er røget en tur i The Championship siden sidste sæsons kæmpe triumf mod Manchester City - Manchester City, som Wigan også i denne sæson har ekspederet ud af turneringen.

Se også: Arsenal-legende vil hente Arsenal-bøddelSe også: Wenger kæmper for at holde på stjernerne

Men selvom Wigan har leveret store præstationer i turneringen, så er Lukas Podolski overbevist om, at Arsenal avancerer til finalen efter dagens kamp.

- Alle ser Wigan som et mindre hold og tror, at Arsenal nemt vinder kampen. Men det er en af de vigtigste kampe for dem i de senere år, så det bliver ikke let. Men vi er stærke nok, og vi spiller i London, så det er nærmest hjemmebane for os. Hvis vi viser gejst og fight og spiller vores spil, så har de ingen chancer for at vinde over os, lyder det selvsikkert fra tyskeren.

Skulle Arsenal nå hele vejen til finalen, venter der, på papiret, endnu en overkommelig opgave i form af enten Hull City eller Sheffield United.   Se også: Arsenal: Derfor har Bendtner været i Danmark

0 kommentarer
Vis kommentarer