Sherwood: Tager til læge, hvis spekulationerne stopper

Tottenham-manageren har vænnet sig til spekulationerne om sin fremtid og til presset som manager, hvilket han ikke kan undvære nu

Tim Sherwood har vænnet sig til spørgsmålene om fremtiden (Foto: AP)
Tim Sherwood har vænnet sig til spørgsmålene om fremtiden (Foto: AP)

Tim Sherwood har reelt kontrakt en sæson mere i Tottenham, men der findes få engelske journalister, som tror på, at han også i den kommende sæson står i spidsen for Spurs. Louis van Gaal er et navn, der har floreret længe på rygtebørsen, mens Michael Laudrups ligeledes er blevet vendt.

De rygter lever Sherwood fint med. Det er langt fra det værste i gerningen som manager.

- Det værste er at tabe. Det fortsatte spekulationer har jeg vænnet mig til. Når I stopper med at spørge, hvem der kommer ind til næste sæson, så tager jeg en tur til lægen, siger Sherwood ifølge London Evening Standard.

Sherwood tog over fra André Villas-Boas, som svingede noget med resultaterne i London-klubben. Det samme har Sherwood gjort og især på det taktiske har han fået skæld ud for sin udefra set laissez-faire tilgang til holdstruktur. Men han har glædet sig over at prøve sig af.

- Alle dage som manager er en læreproces. For at være ærlig så har det været en ilddåb. Men jeg har nydt den. Min familie spørger mig “hvorfor?”, men det er bare noget, der ligger i mig, og jeg er en vinder. Jeg vil hellere være syg end ikke at slå igennem. Det er det drive, jeg har haft som manager, og som jeg har haft i livet,

- Det har været en ære at styre denne store fodboldklub. Jeg har nydt det. Det har været anderledes, og det er en oplevelse som ingen anden. Medmindre du har stået i det tekniske felt og mærket forventningerne fra en hel fodboldklub, så aner du virkelig ikke, hvordan det er at være manager. Jeg har omvendt haft det godt med presset, og jeg er ikke sikker på, at jeg kan undvære det nu, siger Sherwood.

Han står under alle omstændigheder i spidsen for Tottenham senere lørdag, når West Bromwich skal besejres på udebane. Spørgsmålet er så, om han også gør det i den kommende sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer