Eriksen: Jeg er ligeglad med Champions League

Tottenhams danske stjerne vil ikke søge væk fra klubben, hvis det ikke blive til Champions League næste sæson

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Tottenhams passionerede fans har ikke haft alt for meget at juble over i en sæson, hvor præstationerne har svinget mere end

Det betyder med andre ord, at det er yderst tvivlsom, om Tottenham kommer til at spille Champions League næste sæon. Det har fået flere spillere som Hugo Lloris og Jan Vertonghen til at lufte idéen om at prøve lykken et nyt sted.

Se også: Avis: Tottenham-træner smutter før fyreseddel

Anderledes trofast er den danske midtbanedirigent overfor sin arbejdsgiver.

- Jeg er glad for at være her, og jeg glæder mig til fremtiden.

- Min følelser for klubben er ikke afhængig af, om vi spiller Champions League eller ej, siger Christian Eriksen til Daily Mail.

Se også: TV: Storspillende Eriksen: Gjorde bare mit job

Den melding vil ikke ligefrem gøre Christian Eriksen mindre populær på White Hart Lane, hvor danskeren allerede er strøget direkte ind i hjerterne på fansene.

- Nu er vores mål at vinde resten af kampene i denne sæson, så vi kan få noget selvtillid frem mod næste sæson. Så må vi se, hvor langt op i tabellen, det kan få os, siger Eriksen, der også hyldes af sin træner Tim Sherwood.

Se også: TV: Se det store Eriksen-show mod Sunderland

- Man er nødt til at tvinge ham væk fra træningsbanen hver dag, og han er stadig ung. Han bliver endnu bedre, men han bliver kun bedre, fordi han vil blive bedre. Jeg er rigtig glad på hans vegne, lyder de rosende ord fra Tim Sherwood.

Se Eriksen trylle i Premier League her
Eriksens store aften: Se alle højdepunkter

0 kommentarer
Vis kommentarer