Everton-boss lokker Lukaku med lykke

Everton vil meget gerne beholde deres belgiske es, men det er ikke på pengepungen, at de kan måle sig med de store klubber

Everton vil gerne beholde Romelu Lukaku (Foto: AP)
Everton vil gerne beholde Romelu Lukaku (Foto: AP)

Romelu Lukaku har levet en forhutlet fodboldtilværelse i de seneste sæsoner, hvor han er blevet købt af Chelsea, udlejet til West Bromwich og nu ligeledes sendt på lejekontrakt i Everton. Derfor har den belgiske vidunderdreng også erklæret sommeren for en tid, hvor han skal finde sig et permanent sted at være.

Det kunne meget vel blive Everton, men i Liverpool-klubben kan man ikke lokke med store summer, så derfor har manager Roberto Martinez forsøgt sig med en anden tilgang.

- Han er en jordbunden og intelligent ung mand, som ikke lader sig forføre af det materielle aspekt af spillet. Hvad vi kan tilbyde ham? Bare at nyde sin fodbold. Som spiller er glæde noget, som er meget vigtigt. Når du kan tilbyde fodboldlykke, så er det en utrolig mulighed, siger Martinez ifølge Goal.com

Romelu Lukaku har scoret 13 mål i 25 Premier League-kampe i denne sæson, og han har haft stor andel i The Toffees’ fornemme sæson, der kan ende med Champions League-fodbold, hvis man afslutter sæsonen med et brag.

Det kunne måske veje endnu tungere på vægtskålen end lykke i en fremtidig forhandling.

0 kommentarer
Vis kommentarer