Ny stor Eriksen-ros: Han bliver ENDNU bedre

Christian Eriksen bliver rost for sine mange flotte indsatser i Tottenham-trøjen. Denne gang af manager Tim Sherwood

Christian Eriksen er manden, alle snakker om i øjeblikket (Foto: AP)
Christian Eriksen er manden, alle snakker om i øjeblikket (Foto: AP)

Det kan godt være, at manager Tim Sherwood snart er fortid i førersædet hos Tottenham, men det forhindrer ham ikke i at kigge fremad, når det handler om Christian Eriksen.

Og selv om han forleden udtalte, at danskeren er et af de bedste indkøb, klubben nogen sinde har foretaget, så har klubbens fans langtfra set det bedste fra ham endnu, mener han.

Det bygger han ikke mindst på den 22-årige boldbegavelses arbejdsiver og vilje til hele tiden at blive bedre.

– Han er en stille fyr. Han hænger på, og han præger kampene. Han scorer, og han lægger op. Det er den slags, du vil se fra dine offensive spillere, men det kommer ikke bare af sig selv.

Se også: Eriksen: Jeg er ligeglad med Champions LeagueSe også: Eriksen: Det har været svært

Eriksen smækker Spurs på 3-1

Stadig kun en knægt

– Han træner virkelig godt. Du kan ikke trække ham ud af træningsbanen, og han er stadig kun en knægt, sagde Sherwood efter mandagens opvisning mod Sunderland, hvor Eriksen scorede og lagde op til to mål i 5-1-sejren.

– Han bliver endnu bedre, og han bliver det, fordi han vil det. Jeg glæder mig meget på hans vegne, siger Sherwood og forsikrer, at man aldrig kommer til at se Eriksen i Bendtner-lignende situationer uden for banen.

– Han er en rigtig god fyr, og I kommer aldrig til at se ham på forsiderne. Det er helt sikkert.

Mens det i fodbold-England forventes, at Sherwood til sommer bliver afløst af enten Hollands landstræner Louis van Gaal eller Southampton-manager Mauricio Pochettino, har Christian Eriksen selv udtalt, at han glæder sig til at fortsætte karrieren hos Tottenham, Champions League-deltagelse eller ej.

I dag kan han vise sin spilleglæde og forrygende form i udekampen mod West Bromwich, som Tottenham yderst sjældent taber til.

Se også: TV: Se det store Eriksen-show mod SunderlandSe også: TV: England hylder suveræne Eriksen

TV: Tottenham-Southampton 3-2: Se Eriksens to mål og ene assist

0 kommentarer
Vis kommentarer