Man U. mødtes med toptræner: Er Moyes færdig?

Er David Moyes en færdig mand i Manchester United. Klubbens repræsentanter har angiveligt holdt møde med den hollandske toptræner Louis van Gaal

Louis van Gaal i en snak med Robin van Persie - skal de forenes i Manchester United til næste sæson? (Foto: AP)
Louis van Gaal i en snak med Robin van Persie - skal de forenes i Manchester United til næste sæson? (Foto: AP)

David Moyes sidste håb om succes døde på Allianz Arena, da Manchester United røg ud af Champions League til Bayern München. Og det kan være, at det aldrig skal lykkes for David Moyes at vinde noget som helst med Manchester-klubben.

En ny manager kan være på vej ind, og han ville passe godt i klubben ifølge Premier League-ekspert Morten Bruun.

For tvivlen på Sir Alex Fergusons efterfølger bare vokser fra kamp til kamp. Allerede en måned inden sæsonen er slut, har den styrtdykkende storklub ikke andet at spille for end en spinkel chance for en Europa League-plads. En sjælden, hvis ikke nærmest historisk, situation for klubben, der er vant til at hjemføre det ene trofæ efter det andet.

Og den katastrofale sæson kan betyde, at David Moyes ikke får flere chancer for at videreføre storhedstiden fra Ferguson. I hvert fald skriver både engelske og hollandske medier lørdag, at repræsentanter fra Manchester United har mødtes - et hemmeligt sted i Europa - med den hollandske toptræner Louis van Gaal.

Se også: Moyes roser LindegaardSe også: Wayne Rooneys sæson kan være slut

Se højdepunkterne fra Uniteds CL-exit herunder
Bayern-Man Utd 3-1 Se højdepunkterne her

Hollænderen er i øjeblikket landstræner i sit hjemland, men er kontraktfri til sommer, når tjansen ved VM-slutrunden i Brasilien er overstået. Derfor er manden med fortid hos Ajax, Barcelona og Bayern München populær i mange europæiske klubber - blandt andet Christian Eriksens Tottenham.

Men nu melder Manchester United sig muligvis også i kapløbet om hollænderens underskrift. I Manchester ville van Gaal komme til at arbejde tæt sammen med superangriberen Robin van Persie, som han på landsholdet har stor succes med.

Ifølge kilderne i både Holland og England skulle van Gaal være interesseret i jobbet, og selvom David Moyes fortsat får opbakning til sin position, så kan det være et spørgsmål om tid, før han får fyresedlen.

Moyes er ikke god nok
Og skulle det ske, vil det ikke komme bag på Premier League-ekspert på 6'eren og Manchester United-fan Morten Bruun.

- David Moyes var et forkert valg som træner til en klub med international kaliber som Manchester United. Der har man brug for et stort internationalt prøvet navn. Det skal være en profil, hvor spillerne tænker: Hold da op! han har prøvet meget. Og det har Louis van Gaal, siger Bruun til Ekstra Bladet.

- Og så er der jo heller ikke langt fra den oplysning til, at man kan konkludere, at så er Moyes i alvorlig fare, siger Bruun, der sagtens kan se van Gaal som manager i Manchester United, men frygter, at manageren stadig hedder Moyes på den anden side af sommeren.

- Jeg ville nok blive overrasket over en Moyes-fyring, men som tilhænger har jeg ikke længere troen på, at han kan føre klubben tilbage. Og jeg frygter lidt, at han ikke bliver fyret, lyder det fra Morten Bruun, der senere lørdag kommenterer FA Cup-semifinale mellem Arsenal og Wigan på Wembley.

Manchester United ligger på en 7. plads i Premier League - hele 17 point efter topholdet fra Liverpool.

Se også: Moyes: Vi skal være i Champions League

1 af 2 David Moyes kan være færdig som Manchester United-træner efter en katastrofal sæson (Foto: AP)
2 af 2 Louis van Gaal i en snak med Robin van Persie - skal de forenes i Manchester United til næste sæson? (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer