Pellegrini: Liverpool er favoritter

Manuel Pellegrini mener, at Liverpool er favoritter qua holdets placering og hjemmefordel, når der i morgen er topbrag i Premier League.

Manuel Pellegrini (Foto: AP)
Manuel Pellegrini (Foto: AP)

Der står vitale point på spil imogen i kampen om det engelske mesterskab, når Liverpool hjemme på Anfield Road tager imod Manchester City. Inden kampen er Liverpool fire point foran Manchester City, men Manuel Pellegrinis tropper har spillet to kampe færre, og har dermed stadig selv mulighed for at afgøre mesterskabet. 

Alligevel mener Pellegrini, at Liverpool er favoritter til morgendagens opgør, og det siger chileneren ikke for at tage presset af sine spillere inden kampen.

- Jeg mener, at Liverpool er favoritter, fordi de topper tabellen. Men jeg forsøger ikke at tage presset væk fra spillerne. I alle store klubber ved man, at man spiller under pres, siger Pellegrini.

Se også: Legende: Derfor vinder Liverpool guldet

Chileneren mener samtidig ikke, at Liverpool succes i denne sæson skyldes, at klubben ikke har brugt kræfter på de europæiske turneringer som eksempelvis Manchester City.

- Hvis Liverpool vinder titlen, er det på grund af den måde de har spillet i Premier League og ikke fordi, de ikke har spiller i Europa, siger Pellegrini.

0 kommentarer
Vis kommentarer