Eriksen har en hemmelig fremtidsplan

- Den holder jeg for mig selv. Lige nu lever jeg i nuet og nyder den succes, jeg har, siger han i et eksklusivt interview med Ekstra Bladet

Lige nu glæder Christian Eriksen sig over sin succes og nyvundne status i Tottenham. Men på sigt drømmer han om større klubber (Foto: AP)
Lige nu glæder Christian Eriksen sig over sin succes og nyvundne status i Tottenham. Men på sigt drømmer han om større klubber (Foto: AP)

Lige nu triller bolden den rigtige vej for Tottenhams Christian Eriksen. I en grad, så fanskaren for længst har udnævnt ham til sæsonens bedste indkøb ud af syv nye på White Hart Lane.

Se også: Ny stor Eriksen-ros: Han bliver ENDNU bedre

- Det er jeg utroligt glad for, at de synes. Jeg er meget glad for, at de kan lide, hvad de ser, siger han i et eksklusivt interview med Ekstra Bladet, som du kan læse i sin helhed i avisen og EKSTRA i dag.

Syv Premier League-mål er det blevet til for Christian Eriksen. Det seneste kom i går. (Polfoto) Sport og Spil Eriksen: Det er gået meget hurtigere end forventet

Lige nu er hans fokus da også at gøre alle i klubben tilfredse og selv udvikle sig bedst muligt. Men en fortsættelse af karrieren i en større klub lurer tilsyneladende også i hans bevidsthed.

Se også: Eriksen: Det har været svært

- Selvfølgelig har jeg en drøm og en lille plan inde i hovedet. Men den holder jeg for mig selv. Lige nu lever jeg i nuet og nyder den succes, jeg har, siger den stille, danske stjerne.

Se også: Eriksen scorer titelbonus ... hos Ajax

0 kommentarer
Vis kommentarer