WBA advarer lattergas-inhalerende angriber

West Bromwich har givet en reprimande til Saido Berahino, som er set inhalere lattergas i sin bil efter en kamp mod Manchester United

Saido Berahino (til højre) jubler over en scoring mod Manchester United (Foto: AP)
Saido Berahino (til højre) jubler over en scoring mod Manchester United (Foto: AP)

Saido Berahino er igen i overskrifterne, efter en video af ham, der inhalerer lattergas i sin bil, kom frem søndag. Den engelske U21-landsholdsangriber sidder på førersædet i sin bil, hvor han inhalerer lattergas fra en ballon og derefter falder sammen over rattet.

Det har fået West Bromwichs sportsdirektør til at gå ud med en reprimande til den unge angriber.

- Saido ved, at han har lavet en fejl. Han har undskyldt for sin gerning og har forsikret klubben om, at det ikke vil ske igen, siger sportsdirektør Richard Gerlick ifølge Sky Sports.

Berahino var for nylig i overskrifterne som følge af en batalje i omklædningsrummet, hvor han blev slået i ansigtet af holdkammerate James Morrison, der var så frustreret over Berahinos implicering i en udlignende Cardiff-scoring, at han tyede til fysisk straf af den 20-årige holdkammerat.

Se også: WBA-talent nægter søgsmål mod holdkammeratSe også: Sulteløn: Se United-overmands utrolige lønseddel

Der var forlydender om, at Berahino havde i sinde at trække holdkammeraten i retten for det overfald, men det blev ved rygterne. Denne gang erkender Berahino sin udåd og lover, at man ikke igen vil se ham inhalere lattergas.

- Det var meget skidt dømmekraft fra min side og ikke det rette eksempel at sætte. På det tidspunkt var jeg ikke klar over den voldsomme helbredsrisiko, men nu, når jeg ved det, vil jeg ikke gøre det igen, siger Berahino selv om episoden.

Det var efter West Bromwichs 3-0-nederlag til Manchester United, at videoen af Berahino blev skudt. Og selvom lattergas ikke er ulovlig, bliver det altså anset som farligt at indtage i store mængder.

0 kommentarer
Vis kommentarer