Sammenligner Eriksen med Bergkamp

Tottenham-manageren var svært imponeret af sin danske profil, efter Christian Eriksen scorede det udlignende mål i 3-3-kampen mod West Bromwich

Tottenham var nede med 3-0, men da Christian Eriksen i dommerens allersidste minutter trak ind i banen og smaskede 3-3-målet i nettet, var der jubel hos de besøgende fra London. Manager Tim Sherwood var da heller ikke i tvivl om, at det var den rette mand, der fik kampens sidste chance.

- Det var helt bergkampsk. Som modstandermanager vil du gerne have en spiller til at forhaste sådan en chance, men uheldigvis for dem så ved du, at når den lander hos ham, vil han være iskold. Da han trak ind i banen, vidste jeg, at nettet ville fange bolden, siger Sherwood ifølge The Guardian.

Se også: Eriksen har en hemmelig fremtidsplan

WBA-Spurs: 3-3 - Se Eriksen som redningsmand i overtiden

Det er ikke første gang, Sherwood sender roser til Eriksen, som er blevet kaldt Tottenhams bedste sommerindkøb af de syv dyre spillere, som André Villas-Boas var med til at hente inden sæsonstart. Den danske landsholdsmand er også brandvarm for tiden med seks mål i sine seneste otte kampe.

Og selvom positionen ikke er den samme, så glæder Eriksen sig nok over sammenligningen med den forhenværende bomber med det hollandske pas og det kælne touch.

WBA-Spurs: 3-3 - Se Eriksen som redningsmand i overtiden

1 af 2 Dennis Bergkamp i Arsenal-trøjen (Foto: AP)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer